Day 14 - A non-fictional book

Satu-satunya buku aku yang bukan fiksyen . Aku memang tak pernah nak sekepala dengan fakta ni .
Pening nanti ~ terutama karangan fakta . HAIISHHH ~

Percaya atau tidak aku beli buku di Amman , Jordan . Dekat airport , masa tu tengah walking - walking .
Ehh kejap . Kat Jordan ke kat Kuwait ?

Jordan kot .

Biarlah .

Harga dia taklah murah sangat T___T
Tapi Walid memang menggalakkan aku untuk baca buku-buku macam tu .
Sebab kat rumah ensiklopedia penuh rak dari A-Z * serious ni * aku tak pernah sentuh pun !

Teruk betul budak pemalas ni sorang .
HAHA

Best jugak buku ni , boleh tahu peristiwa peristiwa lalu ( sebut jela sejarah lalu >.< ) .
Yang bestnya Twilight pun ada jugaak !
Movie dia laa .

HIGHEST-GROSSING MOVIE BY A FEMALE DIRECTOR - that's the award :)
With a global box-office gross over $351 million , Twilight ( USA , 2008 ) , directed by Catherine Hardwicke ( USA ) , is the highest-grossing movie directed by a woman . Based on the best-selling novel by Stephenie Meyer , Twilight explores the relationship between a teenage schoolgirl and her vampire boyfriend .

Bangge wasse ge ! Hee ~

That's it . Korang rajin-rajinkanlah diri beli buku ni .
Tak boring sebab berwarna dan banyak gambar :)

Yang perempuan berkaki panjang kahwin dengan lelaki terpendek dunia .
Yang tu best baca .

Hee ~
BAII , wassalam .

Comments

  1. Hehe kalau saya dapat pun macam sayang nak guna jugak T_T don't worry, you are not alone.. *tetiba*

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .

Followers