Day 2 - Your Favourite Movie


Okay , Day 2 .

Favourite movie .
Banyak tuu ! Tapi memandangkan movie saje , takde movie(s) , jadii ...

Favourite movie aku ialah ...
The Sorcerer's Apprentice ! ( 2010 )

yeahh.png image by gurlofpinkyeahh.png image by gurlofpink

Sebabnye cerite ini sangatlah best serte menarik hatii .
Dan menggelikan hati-hati yang duka =.=' - awat menyimpang sangat ni ?

Satu lagii , cerita ni berkaitan dengan Merlin jadi tau-tau saje laa .
Kan Merlin itu comell ? dan comell itu pilihan saya .
LOL

up.png image by gurlofpink Becky , Dave's girlfriend up.png image by gurlofpink
Awat ? Terkejuutt ? Muka macam Bella ?
Cuma rambut lain warna ?
haha.png image by gurlofpink

That is not Kristen Stewart , okay !
She is Teresa Palmer ! :)

Okay fine .
Kenapa aku tak letak movie series Twilight kat sini sebagai favourite ?
Sebab movie dia takdelahh gempak sangatt , buku-buku dia lagi meletopp !


EH EH korang , Eclipse tak dapat anugerah apa-apa pun 'kan berbanding New Moon dan Twilight ? Okay fine , aku tauu penonton agak upset sebab kemunculan Eclipse dinanti-nantikan tapi bila keluar jalan cerita dia macam hampehh sket kan betol kan ? * bukan nak mengutuk tapi cuba banding Eclipse and the other movies of the Twilight Saga * Padahal aku rasa kalau ikut buku , Eclipse paling happening :)


Okee , go The Sorcerer's Apprentice !
Love you Balthazar ! * xDDD *

Klik sini untuk tengok Mai punya .

BAII !

Comments

  1. gotta admit, eclipse is kinda boring. :( BUT! Thanks sebab letak link blog sayaa! Ahahahaha... :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .

Followers