Day 26 - Your week , in great detail


My week . Ahh ~ Tired of thinking . Yesterday was my day . Huh ~ don't know what to write . I have to think first. Gimme some time okay !

20 minutes later ...

Maybe minggu sukan sekolah kot . YES ! That's it . Minggu sukan sekolah yang teramat best ! First , sebab tak berapa nak belajar . Takde , takde . Belajar jugak sebenarnya .

Minggu sukan best kerana ... * slogan pertandingan apa ni woi * kami dapat menyertai dan menyaksikan pelbagai aktiviti sukan . Tapi yang paling best mestilah sebab rumah Hijau menang !

Banyak emas yang dimenangi oleh rumah Hijau . Lontar peluru bawah 15 dapat perak jer =.=" dan tarik tali pun dapat perak . Hahaha . At least semua acara yang aku masuk dapatlah something . ;)

And then , bersuka-ria sebab khemah rumah kami comell dan cantik . Dapat tengok orang main macam-macam , kawad kaki misalnya . LOVE IT ! Lepas tu makan nasi beramai-ramai , eh eh takdelah , minum dan makan bersama-sama je .

Air oren yang best ! HUUU ~ Memang power dan kaw kaw rasanya ! Rasa nak tendang orang macam kuda ! HORSE ! Park Jung Min rumah Biru so she/he is not in rumah Hijau ;ppp

Aku turut masuk lari 100m . T________________T dapat nombor kedua last daripada lima orang . Nombor empatlah kan ? Eh , terer jugak aku lari xDDD

Overall , memang awesome . Aku malas nak cerita panjang-panjanglahh . Not in the mood actually .

TATA !!

Comments

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .

Followers