Day 28 - This year, in great detail


This year has been an amused year for me .

I met my soul mates . We are a loving and awesome group . I love this group and hope that it will last forever . It's the best year ever .... =.="

I got another sister-in-law .

I met aaaa ... * cancelled this one *

Okay , this year went smoothly . But , no doubt there were some complications and of course , mistakes . I'm a human , a normal one . Don't have any adrenaline rush . ;)

Fine , an elder loving sister . And younger cute sisters . I love all of you .

Another one , a good blogger friend . Thanks to you I can fill my emptiness blogging this project .

Wah , emosi kejap benda-benda yang aku tulis kat atas tuh . Right , aku tulis post ni pada hari Khamis , 28 Oktober 2010 . Baru habis paper BM . Both Pemahaman dan Penulisan .

Okay nanti kita cerita pasal exam ye kawan-kawan blogger yang comell .

Tahun ni sangat bermakna sebab .... Sebab ...sebab everything happened in a good way . Almost everything laa . Like I said , ada jugak yang tak good . Bad pun banyak .

TAPI , KITA MESTI OPTIMIS , 'KAN ?

Aku tak boleh nak cakap satu-satu tapi this year merupakan antara tahun-tahun yang indah . Tahun yang paling indah of course year 2008 . Everything was a memory and not a mystery :)

Pada tahun 2010 ni , aku telah menjawat jawatan sebagai setiausaha dalam kelas . Of courselah sekelumit perasaan bangga tu ada tapi jarang-jarang je sebab s/u bukan ada peranan sangat pun .

Time habis exam je diperlukan , itu pun sebab cikgu nak senarai nama . Kalau ketua dan penolong kelas dah ada senarai nama , s/u memang 100% tidak dipedulikan . HUH ~

2010 , dapat berada di kelas 2A2 yang serba hijau dan ketuanya pun hijau =.=" dan secara automatik pelajar-pelajar kelas tersebut menggemari warna hijau sehingga ke suatu tahap yang dipanggil obses .

Pada tahun ni juga seseorang telah muncul dalam hidup ini dan telah membahagiakan hidup saya . Orang itu ialah ............................................ Seseoranglah . Mana boleh bagitau , nanti korang tahu pulak orang tu ialah Colin Morgan a.k.a Merlin T__________T

HAAA ! Pada tahun ni jugak aku telah jumpa Maher Zain face-to-face . Amacam , jealous tak ? * e'eleh hari tu dah cerita , kepohlah budak pink ni -.- * Serious , rasa gembira mengalir ke segenap sendi di badan .

Selain itu , saya telah bertemu Robert Pattinson dan Colin Morgan . Mereka melayan saya dengan baik dan sopan . BESTNYAAAA ! Harap-harap dapat lagi bermimpi jumpa diorang =.="

Dan banyak lagi peristiwa yang tak cukup untuk disenaraikan kat sini . Bayanglah dah nak masuk 365 hari dah tahun ni , kalau setiap hari ada lima peristiwa ? Pandai-pandailah korang darab dengan 365 yer .

HMM . Pasal exam hari ni . Moderate . BM kertas dua kelam kabut aku dibuatnya . HAISH ~ Time buat bahagian KOMSAS nak menangis terpekik terlolong sebab panjang wohhh !
* biasanya bahagian D pendek jer *

Intihanya , kita hendaklah menjaga kesihatan diri demi menjamin masa depan yang cemerlang .
* pengaruhlah ni *

Itu saja .

TATA !!

Comments

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .

Followers