Day 3 - Your Favourite Television Programme

3.10.10


Eh eh apa ni ? Apa ni ? Apa ni ?
Oh , my favourite television programme :)

Of course The Adventures of Merlin muahaha !
* eyyt korang nii buat macam tak tauu pulaak -.- *

Sebab ? Sebabnyaaa ... * nak aku ulang ayat semalam ? *
Kan Merlin itu comell . dan comell itu pilihan saya !
Jadi , bukan Panadol Actifast pilihan saya T.T

First sebab Merlin itu kiuttt yang amat ;pp
Kedua sebab jalan cerita dia menarik .
Alaaaa , tau-tau jelaa aku 'kan minat fantasi .

And even Arthur tu menjengkelkan , * plus plus menyusahkan hidup Merlin sebab pasal dia Merlin kena terus survive untuk destiny diorang bla bla bla walaupun takdir di tangan Allah tapi biasalah cerita Inggeris -.- *
tapi cerita ni moral value die boleh diambik apabila Arthur dan Merlin bersahabat karib .
Saling membantuu antara satu sama lain , ohhh ! Terharunya ! * menitiskan air mata T.T *

Paling menarik , cerita ni kurang sikit bab-bab love .
I mean , Merlin sendirilah , dia mana ada girlfriend !
Alaa , setakat Freya tu muncul episod dah nak habis lepas tu mati * arghh * T___T

Except for Arthur and Gwen laa //
Ape kejadahnya aku nak tengok diorang , aku nak tengok Merlin je !

a.k.a Colin Morgan awww ~ !


Alahai comellnye ! (^^,)
* kenapa muka dia tak nampak tua hah ? mestilah sebab dia 'kan muda lagi =.=' *

EHH KEJAP .
Favourite television programme can be anything kan ?
The Adventures of Merlin pun tv program jugak , right ?

So , itu sajaa ! Tak sabar nak tengok Season 3 !
* ni excited sangat dengan season 3 sekali keluar agak hampehh macam Eclipse , merana aku ahh harapnya tidak =.= *
Season 3 : Camelot at War

Korang excited tak ?
Tak ? Ahh korang nii -.-
Takpe laa , aku excited sorang-sorang je =")

Klik sini untuk tengok Mai punya .

BAII !

p/s : tadi kat sekolah aku dimasukkan ke dalam poket Sarah -.- bukan bukan . Bukan aku , Kim Hyun Joong - oh akulah tu ;p . Sarah jumpa poster ke apa entah , gambar KHJ tuu dan rampas letak dalam poket . Ahh ! Kesian Hyun Joong I ! * tapi 'Ainul&Alya pulak semangat pergi tengok gambar tersebut T.T *
Post a Comment