Day 4 - Your Favourite Book


Fuhh Fuhh ! Korang nampak asap takk ?
Aku tengah berasap niii !

Woi korang , sudah-sudahlah layan Facebook !
Menyusahkan dan menjahanamkan !

GRRR .

Alkisah .
Aku nak upload gambar raya dekat Facebook Ummi aku ,
then tiba-tiba laptop aku ni jadi hang dan bangang dan lepas tu jadi lembab sampailah sekarang !
* kang aku tutup suis terus kan naya kau laptop x( *


Alright , today's on the list - my favourite book .
Alahai , buat-buat tak tahu pulaak ?

Okay , memang pun , dari siri Twilight Saga jugaak .
Iaitu Breaking Dawn :)


Buku ini sangat best kerana ada Renesmee Carlie Cullen !
Ouhhhhh ~~ ! Comell comell comelll !
ARGH . Geram akuuh ! (^^,)

And good news .
A beautiful girl who is rumored to play Nessie .
MacKenzie Foy - a 9 year old girl !


Cute nye T.T
* nak menjerit tapi tahan duluuu *
Ahhh , tak sabarnyaaa !

Aku suka bab Nessie je okay , bab-bab lain tu tak sangatt !
Bab Jacob and his packs - ohhhhh ! BEST !
Time Sam hantar Jared pujuk Leah !
LEE-LEE ! * err alya sile jangan terase bai *

Okay for your info only (!)
  • Eleazar will be portrayed by Christian Camargo
  • Tanya will be played by Myanna Buring
  • Kate will be played by Casey LaBow ( CSI : NY ) * err H takdak ke -.- *
  • Carmen will be portrayed by Mia Maestro
  • Maggie Grace as Irina
  • Edward Cullen by Robert Pattinson * eh eh macam tatauu pulaak -.- *

Lagi sebab aku minat sangat Breaking Dawn :
Sebab ada Benjamin ( who's going to cast for him ? idk myself ) - yang ada kuasa 4 elements * ala macam Avatar Ang tuu * .
Zafrina and those vampires who have special powers !

Err , persoalannya adakah Breaking Dawn will be 18 above ?
We'll see . * director Bill Condon cakap hari tu sebab ramai peminat Twilight teenagers , so maybe diorang akan buat PG13 as usual , derrr *

Kat Malaysia nasib baik dia potong part kissing yang terlalu banyak itu .
Except for Eclipse - babak kissing hampir the whole movie !
That is one thing yang membuatkan aku boring .
* dan Jacob amatlah terlalu sengkip dalam cerite tu -.- *

"Beli CD jelah nanti bila released , lepas tu kita potong sendiri part kissing tu ."
"Okay fine , tapi tinggal setengah jam jelah movie tu ."

Ngahaha .
I think that's all kott .

Klik sini untuk tengok Mai punya .

BAII !

Comments

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .

Followers