Day 1 - Your Favourite Song

1.10.10

updated.png image by gurlofpink

teacups.jpg image by FindStuff2

Pendahuluan : Korang pernah tak rasa nak sepak orang ?

=.='

Okay , korang boleh sepak aku sekarang .
* sebab ? ikut suka korang lahh -.- *
Eh tapi jap , schoolmates aku je tak bolehh . ( nanti sepak betul-betul nahas aku -.- )
=.="

TOINK TOINK !

Ermm , aci tak aku nak tiru apa yang Mai tengah buat sekarang ni ?
Tentang projeKt beliau ituu ?

Bukan apa , aku sebenarnya tak tauu nak update pasal apa kat blog ni .
Kalau pasal aktiviti sehari-hari tu , aku yakin korang akan muak dan jeluak baca .

Hihi .

Sebab rutin harian aku seperti biasa , pergi sekolah , bertembung * eh eh apa aku merepek ni , ni semua Alya punya pasal * , balik sekolah , makan tidur and buat homework and so so on lahh ~ !

T___________T

Erm , so amacam okay tak kalau aku ikut apa yang Mai buatt ?
Takpelah kann sebab kiteorang minat Twilight dan Glee sama-sama .

HEHE .

* sebenarnya aku teramat boring nii haishh ~ *


Okay , Mai bagi kebenaran .
Kita tengok siapa yang berjaya buat projeKt niehh dengan jayanya !!








Favourite song aku ialah ....
Be Nice to Me , Please ! * chop aku tak suruh korang buat baik ngan aku ..err... tapi boleh lah (?) *


Nyanyian Kim Hyun Joong yang comell ! * comell ke ? kategori handsome dahlaa -.- *
Aku tak tauu ape sebab lagu ni best sangat .

Dalam sehari tak dengar lagu ni , tak sah laa .
Kat handphone pun jadi ranking kedua kat Most Played Songs .
Ranking pertama ? Fireflies - favourite dulu nii , jangan kacauu ahh ~ !

Dan aku tak tauu penyebab aku minat Encik Hyun Joong ni .
Okay , fine . Aku minat jugaak Korea , tapi dia sorang jelaa .
And SS501 . * tapi memandangkan dia dah keluar SS501 , aku minat dia sorang je la *

Hee ~

Tak pernah boring dengar lagu inii .
Walaupun tak faham maksud -.-
* don't worry , aku dah Google hari tu maksud dia , takde yang menyimpang *

Tapi takkan aku nak ingat satu-satu .
Baik korang suruh aku ambik kursus Bahasa Korea terus .
T_____________________T


Muka dia masa ni baby-like face .
Huahuahua ~ !
Mungkin sebab rambut tu kott .

Biarlah dia .

One thing aku bengang dengan dia ,
kenapa dia tinggalkan SS501 ?

KENAPA ?! KENAPA ??!!

KENAPAAAAAAAAAAAAA ??!!!
* macam iklan dalam tivi-tivi tuuu *

Bermakna aku kena tinggalkan SS501 aku ?
YA !! Eh eh , takdelahhhh ~~ ! Gurau je xDDD



Kim Hyun Joong ni pemalu dan jarang senyum . Muka dia masam dan bengis kadang-kadang kalau aku tengok - berbanding Jung Min dan Young Saeng dan Hyung Jun dan Kyu Jong . Tapi dalam ramai-ramai aku rasa dia paling tegas dan berwibawa serta ada ciri-ciri seorang leader yang baik . - macam aku xDDD
Klik sini untuk tengok Mai punya . 

OKAY BAII !
Post a Comment