Abdillah Riaz Fansuri ❤


He is someone special in my life . And he really brings colors in my lovely life . He is funny , fun and nerdy and I love him so much :)

Okay fine , kadang-kadang je aku dapat jumpa dia . He is very very very special you know . Mestilah rindu kalau tak jumpa , 'kannn . Time balik kampung atau cuti aje dapat jumpa .

Aku suka usik dia sangat-sangat-sangat , lepas tu kami akan gelak =)) . After that , aku akan perli lagi dia . Dia tak pernah marah pun sebab dia terlalu baik .

Kadang-kadang tu rasa sakit hati jugak dengan dia . Tapi takpalah , it only happens once in a blue moon je . He is just fine :)

Selama ni tak pernah cerita pasal dia , so hari ni nak reveal sikit pasal dia . Sebab baru aje borak-borak dengan dia . Hahaha :) Lepas tu dia ambik handphone aku dan dengar lagu >.<

o o o o TATA o o o o

Comments

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .

Followers