award orang tak pergi sekolah .

Okay aku mengaku aku dah absent selama dua hari . Dahlah 'Ainul dan Alya pun tak pergi jugak . Memang pakatan tak pergi sekolah beramai-ramailah ni =.=" .

So , today , setelah lama aku tak dapat award * atau sebenarnya aku tak sedar ada orang kasi * terima kasih kepada Kak Ryna a.k.a The Pink Gajah sebab beri award kepada orang yang tak pergi sekolah ehh , award your blog is so colourful .

???

Kak Ryna ! Rasanya blog Fifiey ni pink je =.=" . Takpelah , colourful jugaklah kalau tengok shoutbox yang besar gedabak kat tepi ni dan header . Ouh , post lately pun agak warna warni . Anyway , thanks Kak Ryna !


Comell pulak award ni =.=" . Terima kasih terima kasih ! Ya ya sekalung penghargaan kepada Kak Ryna untuk kali ketiga T__________T . * inilah nasib orang yang tak pergi sekolah , teramatlah boring *

Hmmm , so award ni untuk tiga orang ... Hee ~

 cik pieka
 nurul fatira
 hani fareza

Woot woot ~ Walaupun tak kenal rapat , tapi biarlah . Nak rapatkan lagi ukhuwah . Oceyh ! Tapi seriously blog diorang memang agak colourful dan comell :)

OKAY OKAY .

TAA !

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .