Biscuits .


Oh , kenapa tajuk post ini biscuits ? Hehehe . Sebab hadiah untuk pertukaran hadiah hari tu aku ada letak biskut Oat Krunch Dark Chocolate tu . Aku memang fanatik biskut tuhh .

Tapi bukan biskut aje yang aku letak . Adalah benda-benda lain lagi tapi rahsia ('',) . Tapi nak tergelak pun ada jugak teringatkan hadiah tu . Kuikuikui ~ ! Entah apa-apa bagi biskut . * actually saja je nak penuhkan kotak tu =.=" *

Ah ! Aku tak boleh tengok loving couples in the tv or terbaca kat mana-mana , nanti aku teringatkan Daniel and Luce and Miles =.=" . So , untuk mengelakkan kejadian itu terjadi , aku baring atas katil . What the ( ? ) .


Hmm . Boring gila cuti sekolah ni . Kawan tak ada , aktiviti terbantut . Yang ada cuma buku di serata bilik , itu pun semua dah baca T_____T . Dan lagi , cuma ada teddy bear besar gedabak tu je buat jadi teman =''( .

Nak bergayut , tak ada kredit =_____________=" . Nak bermesej , pun tak ada kredit T___T . Nak keluar jalan-jalan , nak pergi mana oiiii . Nak lepak kedai mamak , eh salah . Hehe . Nak study ? Oke bai , sila suruh orang yang lebih rajin .

OKAY semua orang aku nak keluar dulu dengan Abang dan Kak Asnie memandangkan dah hampir seminggu aku terjeruk dalam rumah dan bilik aku yang cantik ni =.=" . Dan aku nak beli top-up dan macam-macam benda lagi . * itu pun kalau Ummi kasi wang laa T.T *

Sebenarnya Sir Zaini ( setiausaha sukan sekolah aku ) , cari aku minggu lepas , Rabu dan Khamis . Dua-dua hari yang aku absent . Hari Ahad tu aku datang , rupanya Sir cari aku sebab nak hantar aku bagi PEMILIHAN ATLET di SMK Sultan Sulaiman .

Sebab aku 'kan pernah masuk lontar peluru hari itu . Sir cakap nak hantar tiga orang , sebab bawah 14 tahun iaitu aku dan adik Bariah , serta budak lelaki seorang acara lompat tinggi . Dia dapat emas woo hari tu =.=" .
And lastly , gila tak aku sampai terbawak-bawak semua characters Fallen dalam mimpi ? Tapi aku tak ingat pasal apa , tapi yang pasti memang characters in Fallen =.="

TATA !!

p/s : kakak ipar aku 24 jam asyik makan asam je T.T

Comments

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .

Followers