Pertandingan Header Tercantik .



Setelah sekian lama Cik Zati mentag aku untuk join kompetisyen ni , aku pun akhirnya akur yang aku kena masuk . Nanti takut Cik Zati tersinggung pulakk . Hadoi !

Aku amatlah berbesar hati kerana ada jugak orang yang sudi tag aku sebab selama ni takdaa pun . HAISH ~ Adalah hari tu seorang . Kuikuikui ~

So , aku kena tulis post pasal pertandingan ni . Hmm , aku buat je header aku tu , tetiba nampak 'okay' dengan blog ni so tak tukarlahh . But seriously aku dah nak jeluak tengok header tu xDDD

Nantilah buat header baru . Kalau rajin . Sebab sekarang ni memang mood orang tengah malas malas . Sebab exam baru je over kan so ingat nak relax sikit .

Ke korang nak suruh aku study buku teks form 3 ? T____________T

Tarikh tutup : 6/11/2010 * fuh , nasib baik ! *

Syarat :
  1.  Buat post mengenai pertandingan ini . SIAP BOS
  2.  Pastikan gambar-gambar yang ada dalam post pertandingan ini ada . YES SIR
  3.  Letakkan link pada post yang direct terus ke pertandingan tersebut . HAIPP !
  4.  Tag 3 orang kawan . OKAY alya , maisarah dan rabbito
  5.  Hantar email kepada : alienelliz@yahoo.com . SAT LAGI
  6.  Tinggalkan link kat ruangan post ini . HMM BAIKLAH

KLIK SINI UNTUK TAHU LEBIH LANJUT .

Thanks to Zati .

Harap dapatlah menang , dapatlah topup T__________T . Kredit aku dah kering .

TAAA !!

Comments

  1. fiey, thanks tag, but malas lah. plus, there's no waaaay I'm going to tell orang yg buat cintest ni my phone number.

    ReplyDelete
  2. Thanks for tagging me dear~~! (^o^)♥ Do you want me to blog about this contest or something? (^w^)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .