TITI wi TAG !

29.11.10

Salam

Hehe ~ ! Hari ini Titi bagi tag dengan aku . Muahaha ! Actually nama beliau Athirah , tapi orang semua panggil Kak Ti * padahal nak cakap lahir bulan Jan tak pun x] * .


1. berikan nama orang yang buat anda ketawa malam semalam
- Merlin T.T

2. apa yg anda buat 1 jam yang lalu ?
- Kemas bilik =.="

3. apa benda last yangg buat anda menjerit kuat-kuat ?
- Um , dah lama tak menjerit xDD

4. the next place you're going to?
- Fort Bragg , California MUAHAHA !!

5. benda last yang anda bayar
- Topuplah lima kali lagi X.X

6. di mana awak berada malam semalam ?
- In my room , watching Merlin , then went to sleep with my big teddy :D

7. apa perisa aiskrim yang anda suka
- Vanilla dan ... keladi xDD

8. rasa-rasa , anda nak tak potong rambut anda?
- Apa pasal cakap pasal rambut ni ...

9. anda suke melatah?
- TAK .

10. kalau anda melatah,apa yg anda ckp?
- Eh mok mu ! >.<

11. apa last mesej yang anda dapat?
- Derr , dah lama tak guna phone youuu . Dua-dua handphones bateri takdak , malas charge . Lagipun tak ade siapa mesej pun . So , biar je macam tu =.="
12. adakah anda akan kahwin pada masa hadapan?
- Um , inshaAllah :)
13. adakah anda gigit-gigit straw sambil anda minum?
- Dulu biasa buat , sekarang tak dahh .

14. do you make up your own words?
- Sometimes X.X

15.senarai kan 5 blogger yg anda tag
- T.T

Baru dapat tahu yang Merlin akan ada Season 4 sebab this Saturday , episod last of Season 3 T____T . Camelot telah diperintah oleh Morgana the damn witch X.X sebab dia anak kandung Uther Pendragon bla bla bla . Lepas tu nanti Lancelot datang , dan Lancelot dan Gwaine tu kononnya memang ada kena-mengena dengan destiny Merlin dan Arthur T.T

Dan juga , baru dapat tahu yang buku keempat Fallen ialah Rapture , will be released in December 2011 and that's why the movie will be in 2012 . And the whole suspension is KILLING ME ! Those books are addictive ! I hate you Lauren Kate for making me want more of your books T______T

BAIIII !
Post a Comment