Tormented ( part two ) .


I swear , I'll read you a few more times .

Seriously , aku tak puas hati dengan ending Torment ! Yaaa , aku tahu there is more of it in the upcoming novel next year ...but things were kinda MESSY ?

And yet , aku benci bila aku sendiri tertanya-tanya dengan the whole story . What is going to happen ? Ish , dahlah June 2011 ! Sempat aku habiskan Torment beratus-ratus kali tahu tak ?! Tapi tak sangatlah sebab next year PMR =.=" .

Okay fine , semalam silap bulan . Aku ingatkan Passion keluar bulan September , sama dengan Torment . Dan tersalah ingat yang Summer is in September . Then , ingat balik aku belajar Geografi dan Solstis Musim Panas adalah pada bulan Jun . Sekian terima kasih !

Dahlah handphone aku dah dua minggu tak ada kredit , dan aku sendiri pun malas nak top-up . So , bila kawan-kawan mesej , aku baca ajelah . Kempunan tak dapat balas T____________T

Ok . Cuti . Sekolah . Dah . Start . Oleh itu , entries ni blog ini akan meningkat dari satu entry sehari kepada 10 entries sehari , eh tak adalah sampai sepuluh . Lima pun dah cukup kan ? >.<

Ouhh dan aku tukar header sekali lagi (^^,) sebab yang miracles sebelum ni macam tak betul sikit . Huahuahua ! So , any guesses about T & F ? * ceh , semua orang dah tahulah , hantuk kat dinding ni *

" Hi Lauren Kate ! "

Okay dia berjaya menggelisahkan perasaan aku setelah habis baca Torment . Dahlah sepanjang baca Fallen aku bayangkan shadows / Announcers tu sebagai asap , padahal jelas-jelas kat situ tulis SHADOWS !

Last sekali masa dah separuh baca Torment , baru terfikir yang shadows tu bayang-bayang . Lepas tu gelak sorang-sorang sebab malu dengan diri sendiri . Hehe .

Hmm . Tetiba teringat dengan Cam =.=" walaupun dia kononnya angel yang evil side blah blah blah , tapi aku rasa dia okay je . Taklah jahat sangat . Eh , aku rasa Cameron Bright ( a.k.a Alec in Twilight ) sesuai jadi Cam , atau nama penuh dia Cameron Briel . T____T

Eh , saja je aku ni , 'kan ? Mentang-mentang nama dah nak dekat . ISHHH , ikut suka pengarah nantilah nak pilih siapa . Yang pasti , akhir sekali , aku akan tengok je cerita tu . Huahuahua ~ !

Malam .

Ouh , sebenarnya aku suka semua characters dalam siri Fallen ni . Everyone . Except for the Outcasts . Creepy T____T Korang kalau tengok cerita hantu mesti takut tengok hantu bermata putih , so Outcasts lebih kurang macam tu lah . Hahaha .


Kononlah macam gambar kat atas . Apa-apa jelah kan , aku saja je melalut sebab aku tak tahu nak cakap pasal apa . Dah menda ni je yang ada dalam otak . Hadoyai !

Macamlah korang semua baca buku ni . Aku seorang je kot ('',) . Sebab tak famous lagi 'kan , ataupun sebab tak ada movie lagi kannn . Nanti dah ada movie baru sibuk-sibuk nak baca . Macam Twilight dululahh . Kuikuikui ~

Don't worrylah , nanti kalau movie dia keluar , no one will be disappointed ( or not ) . Mestilah hero dan heroin akan dipilih yang cantik-cantik , handsome handsome . Macam Robert Pattinson , Kristen Stewart , Taylor Swift Lautner and Ashley Greene .

Macam mana kalau movie Fallen nanti semua pelakon sama ? xDDDDDD Mustahil sangat-sangat-sangat ! Kecualilah kalau memang dah tak ada pelakon lain yang layak di dunia ni T________T

Eh korang . Tadi Ummi aku tengok sinetron Cahaya dekat Astro Prima pukul tiga . And then kan ada ruangan ucapan hari raya yang orang SMS tu . Tetiba aku terbaca , lebih kurang camni :

Makk....!!! Duduklah lipat kain tu jangan asyik duk tengok Cahaya je !!! Amy

Aku pun gelak sorang-sorang . Nasib baik phone aku tak ada kredit , kalau tak akan ku ikut langkah si Amy tu . Kuang kuang kuang ! Takdelah , aku taklah se desperate itu . xDDD

So tadi petang pergi ke rumah Aishah . Borak-borak sikit . Lepas tu ada pokok strawberi tumbuh kat rumah dia dalam pasu T______________________T Dia cakap semalam dia dah makan , dan mashem =.=" .

Aku pun tertanya-tanya , boleh ke strawberi tumbuh kat tempat yang bersuhu tinggi macam ni ? Bukan ke strawberi tu sejenis tanaman hawa sederhana ? Dan biasanya ditanam kat Cameron Highland je ? * geografi ke ni T.T *

Tapi strawberi tu tak terbentuk macam strawberi pun . Yalah , tumbuhan terbantut sebab suhu tinggi tak sesuai kot . Aku pun suruh Aishah tanam pokok epal kat rumah dia xDDD

Lama jugak kat rumah dia . Sempat tengok arnab dia yang dipanggil Cik Nab je T____T . And then kucing gebu dia yang warna hitam nama Rosmah walaupun jantan =.=" .

Tak lama lepas tu Ummi pun datang . Sempatlah minum kopi * macam orang tua lepak kat kedai je xDDD * dan makan ubi dan makan kacang . Dah macam orang dolu-dolu je aku rasa .

Okaylah . Last post for today . Hihi . TATA and assalamualaikum :)

Comments

  1. t&f tu hape maksudnyaa?! saya taktau lagi!

    wait a sec.
    taylor swift lautner?

    ReplyDelete
  2. typing error =.="
    zzzz .

    T stands for Twilight while F ?
    might be Fifiey or Fatin ...

    but it's NOT !

    F stands for Fallen lahh ~~ ! >.<

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .

Followers