Randomies :D


Assalamualaikum semuaaa . Semalam aku tidur pukul 3:30 pagi ya , so today aku tak bangun sendiri . Walid yang kejutkan . Ayat Walid , " Bangunlah . Apa benda pukul 1 tak bangun-bangun lagi ni . " Padahal beliau tak tahu pukul berapa aku tidur semalam . Zzzzzzzzzzzzz . Aku layan tivi , Gelanggang Raja Lawak musim kedua :D sambil tukar-tukar dengan channel Oasis , rancangan Soal Asyraf :D:D

And then handphone aku time aku nak guna sekarang ni dia buat hal . Eiii . Time aku tak nak guna elok je dia .

Baru-baru ni pergi rumah Farhana . Dia kan asrama penuh , dia ambik bahasa Jepun . Dia cakap bahasa Jepun dia bagus :D:D . Cikgu dia cakap ada lapan orang pelajar akan dihantar ke Jepun untuk pertukaran pelajar . Empat orang hantar tahun depan , empat orang lagi tahun 2012 . So , dia antara lapan orang itulah dan dia cakap tak sabar nak pergi sana . Aku pun cakap , " Err . Takpelah , saya dah pergi . " Hehe ~


Photographer : Fifiey Azmi :D


Photographer : Still the same person . * laughs *


Taken by me ;D

Lately , tak best ouh tengok Astro Ria . Entah apa-apa ! Asyik-asyik Mari Menari . What the ( ? ) Tunjuk ulangan sekali dua kali cukuplah . Tak payahlah hari-hari . Pakai baju over gila . Oh please . 'Menonjol' sangat tahu tak ?! Kalau seorang dua tu okay lagilah , ini SEMUA =.=" .

And then Kamilah Bintang . Memang sekali tengok sahaja , merosakkan ! Eloklah tu ajar budak-budak awal remaja dedah sana dedah sini . Lepas tu besar nanti nak jadi apa ? Ini negara Islam , buat cara Islamlah . Yang pergi ikut orang Barat tu kenapa ? Hebat sangat ke ?

Cukup-cukuplah Akademi Fantasia . Cukup-cukuplah Mentor . Cukup-cukuplah Malaysian Idol . Cukup-cukuplah One in A Million . Cukup , cukup !
Fikir-fikir balik jadi bengang tahap maksima . Baik tak payah fikir (",) . Eh bencilah !

Well , aku cakap pun tak guna . Aku membebel sampai berbuih mulut pun tak ada sesiapa dengar . Aku bukan siapa-siapa . Even kalau aku ketua pengawas sekolah pun , seluruh negara takkan dengar jugak cakap aku sebab aku ketua pengawas sekolah . Right ?

BAII .

Comments

  1. agree giler ngn fifie..
    makin lame makin byk rancangan realiti for nyanyi2 ni..
    kuar2 jd tah hape hape..

    ReplyDelete
  2. tau takpe .
    rela tengok Tom & Jerry agi
    T____________T

    ReplyDelete
  3. kakak pun setuju sangat.
    astro ria memang boring.
    channel 551 jugak yang best.

    ReplyDelete
  4. YAY tom and jerry. macik and nenek saya suka tengok. saya pun. XD

    ReplyDelete
  5. oh really? buku apa yang mahal sgt tu? T_T

    ReplyDelete
  6. WTF, WTF... ==" sejak bila pandai mencarut nih ustazah? XD XD

    ReplyDelete
  7. ta suke lah tgk kamilah bintang..
    dan sume rncgn tuh..

    agree wif sys

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .

Followers