Randomies :D

3.12.10


Assalamualaikum semuaaa . Semalam aku tidur pukul 3:30 pagi ya , so today aku tak bangun sendiri . Walid yang kejutkan . Ayat Walid , " Bangunlah . Apa benda pukul 1 tak bangun-bangun lagi ni . " Padahal beliau tak tahu pukul berapa aku tidur semalam . Zzzzzzzzzzzzz . Aku layan tivi , Gelanggang Raja Lawak musim kedua :D sambil tukar-tukar dengan channel Oasis , rancangan Soal Asyraf :D:D

And then handphone aku time aku nak guna sekarang ni dia buat hal . Eiii . Time aku tak nak guna elok je dia .

Baru-baru ni pergi rumah Farhana . Dia kan asrama penuh , dia ambik bahasa Jepun . Dia cakap bahasa Jepun dia bagus :D:D . Cikgu dia cakap ada lapan orang pelajar akan dihantar ke Jepun untuk pertukaran pelajar . Empat orang hantar tahun depan , empat orang lagi tahun 2012 . So , dia antara lapan orang itulah dan dia cakap tak sabar nak pergi sana . Aku pun cakap , " Err . Takpelah , saya dah pergi . " Hehe ~


Photographer : Fifiey Azmi :D


Photographer : Still the same person . * laughs *


Taken by me ;D

Lately , tak best ouh tengok Astro Ria . Entah apa-apa ! Asyik-asyik Mari Menari . What the ( ? ) Tunjuk ulangan sekali dua kali cukuplah . Tak payahlah hari-hari . Pakai baju over gila . Oh please . 'Menonjol' sangat tahu tak ?! Kalau seorang dua tu okay lagilah , ini SEMUA =.=" .

And then Kamilah Bintang . Memang sekali tengok sahaja , merosakkan ! Eloklah tu ajar budak-budak awal remaja dedah sana dedah sini . Lepas tu besar nanti nak jadi apa ? Ini negara Islam , buat cara Islamlah . Yang pergi ikut orang Barat tu kenapa ? Hebat sangat ke ?

Cukup-cukuplah Akademi Fantasia . Cukup-cukuplah Mentor . Cukup-cukuplah Malaysian Idol . Cukup-cukuplah One in A Million . Cukup , cukup !
Fikir-fikir balik jadi bengang tahap maksima . Baik tak payah fikir (",) . Eh bencilah !

Well , aku cakap pun tak guna . Aku membebel sampai berbuih mulut pun tak ada sesiapa dengar . Aku bukan siapa-siapa . Even kalau aku ketua pengawas sekolah pun , seluruh negara takkan dengar jugak cakap aku sebab aku ketua pengawas sekolah . Right ?

BAII .
Post a Comment