awards . :D

Salam

Award first dari Sabi sabi Sabrina xDDD


 berikan ucapan kepada orang yang bagi award ini kepada anda .
terima kasih =.="

 rasa-rasa award ni cantik ke tak ?
cute , and adorable :D

 kalau baik , tag lima orang .
saya ni tak baik sangat , so saya tag seorang jelah k .
MAISARAH :D


Second one dari Titi lima jute kali agi T.T


 nama blog korang dan kenapa letak nama tuh .
everything T&F = Twilight and Fallen , lupa nak letak Merlin :D

 five things you like .
Twilight , Fallen , Merlin , photography and pink :D:D:D

 five things you dislike .
copycats ( on anything , ANYTHING ) , haters , blog yang lagu dia tak boleh pause ( oh man . hate it ! ) , ejaan yang gedik ( eg: kenapew niw , gediwk lawrr ) * mutoh ijaa * , cockroaches T.T

tag this to :
Kak Ryna
and
Maisarah once again :D

BAII !

Comments

  1. thanks fatin :D omg~ kita serupa ! x suka lipas. hahahaha (~__~)

    ReplyDelete
  2. YAY YAY YAY dapat award. ;) dua lagi tuh. THANKS!!
    wahaha saya pun mencik gilew bilew oWanG eJew dGn EjaAn yg Gewdiks maCam Niw. Bahasa apa tu pun tak tahulah. =.=

    ReplyDelete
  3. wahai wartawan, saya takde plan pape lagi cuti ni. BORINGNYAAA!!!

    ReplyDelete
  4. takpelah. nak habis baca buku breaking dawn tu pun macam nak mati.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .

Followers