Dia :)

Apa ? Ingat Dia Atilia ke ? xDDD

Adik , tanyalah Sofiah tu dia ajak dia pergi library ! - Ummi -
Alya apa khabar dekat Langkawi ? Dia kata best tak duduk sana ? - Walid -
Awak tak nak pergi rumah 'Ainul ke ? - Kakngah -

T___________________________T

Assalamualaikum fellow readers Apa khabar ? Harap-harap sihatlah ya . Sempena Maal Hijrah ni :) Apa azam tahun baru korang ? Hikhikhik ~

Okay tadi call Sofiah tapi tak tahu nak cakap apa . Diam jelah lepas tu buat-buatlah keluar topik yang tak berapa hangat . Tanya soalan yang dah tahu jawapannya =.=" Contoh soalan : Kita pergi daftar 1hb Januari ni 'kan ? Bukan 14 Januari kan ? Eh salah :P



Kan tengok Awan Dania . Then ada Gambit ! He's so cuteeeee xDDD Eh straight tengok tivi dari 4:30 petang hingga 7 malam ! From Putera Katak , then Awan Dania dan Cinta Kirana .

Bukanlah aku fanatik sangat dengan siri tu , tapi dah tak ada rancangan lain kan T_T


Rasa tak puas lagilah tengok Merlin . I hate this feeling . Dahlah lambat lagi tayangan dekat Malaysia . 2012 kalau tak silap aku T______________T Habis Fallen dululah kalau macam tu . Haish ~

Oh . Kan Disney has rights to produce Fallen movie and all that stuff . I hope the movie would be as good as The Sorcerer's Apprentice , tak jadi macam Twilight :\ Sampai dekat Eclipse , the story became too MELERET and boring . Asyik bercium je >.<

And Merlin pun sama , harap season demi season tak meleret sangat . I just hate movies and films and dramas yang meleret leret leret . Macam cerita Indonesia tulah . Terutama Cahaya T_________T

Entah aku pun tak paham kenapa perlu buat episod sampai 200++ . Baik buat 1000++ episod terus kan senang . Mula-mula cerita pasal mak dia , and then anak dia , lepas tu last sekali pasal cicit ke . Tak pun cicit kepada cicit tuh . Senang , terus boleh tahu sejarah keluarga . Lengkap tujuh generasi =.="

BAII .

Comments

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .

Followers