Hari ini aku breakfast tau =.="

12.12.10


Assalamualaikum Terkejut tak terkejut tak ? Aku bangun pukul 6:15 pagi lepas tu tak tidur tidur dah . Semalam aku tak boleh lelap , pukul 4 pagi baru tidur . Tak tahulahh kenapa . Maybe sebab lepas Maghrib semalam aku tidur kejap kot . Entah , mengantuk gila masa tuh .

Hari ini Ummi buat nasi goreng Pattaya tapi aku tak dapat nak snap picture nasi tu sebab kamera aku dengan tiba-tiba jadi bangang tahap gila-gila . Haa , kan dah geram nih >.< And then jadi hang dan tak boleh bukak terus . Tensen aku macam nihhh ! So untuk meng'cover' nasi goreng Pattaya tuh , aku letak gambar nasi goreng kampung yang aku ambik beberapa bulan lepas =.=" !

Kira acilah ya sebab ada telur jugak T.T

Ouhhhh ! Comell tak wajah baru blog nih ? Hee ~ Baru siap buat tadi header di atas :D Itulah bagus bangun pagi-pagi banyak idea . Err , ya ke ? =.="



Sebelum ... Oh , aku tak ingat nak print screen yang betul-betul punya , so aku print screen yang blog cubaan jelah . Takyah pergilah URL tuh . Sebab private xDDD



Tadaaaaaaaaaaa ! Comell kan budak rambut tocang tu ? Kihkihkih ~ Nak tahu aku ambik kat mana ? * angkat-angkat kening * Korang pergilah main game dress-up lepas tu korang print screen lepas siap tuh . Ngahahaha ! Epal dan wings masih lagi ada =.="

Ingatkan makin tua makin matanglah sikit header , ni makin kanak-kanak riang Ribena pulak aku tengok . Huehuehue ~ ! Sekali-sekala nak rasa jadi budak-budak , maklumlah saya ni orang tua . Iskkkkk....

BAII !
Post a Comment