I am sick and ....

Tumblr_ld8gzwnmrh1qa48hso1_500_large

Assalamualaikum semua . How are you ? Sihat ? Baguslah tapi aku tak berapa sihat . Demam sikit banyak sederhana , emm entahlah aku tak guna pulak thermometer nak check suhu badan aku nih . Kehkehkeh .

I am sick and I don't really wanna take meds =____= Degil , Kakngah suruh pergi klinik tak nak . Walaupun hidung berdarah pagi tadi * emmm I don't like this , really * and kepala ni sakit macam apa je . Tak apalah esok lusa sihatlahh tu kan ?

Dan ada nyamuk bengap gigit aku , gatallah ngok .

Hmm walaupun demam dan selesema dan digigit nyamuk =.= aku dah habiskan one novel in one day . So I was stuck on the bed for the whole freaking day KAHKAHKAH . Tak pernah pun baca novel English dan habis dalam masa dua hari T_____T

* eh gatalnya tempat nyamuk gigit , ouch *


But there are still six more books to be finished and I'm annoyed of myself . Itulah , beli buku banyak-banyak lagi . Kan dah tak ada masa nak baca .

Because school's starting in just one week T_______________T
Okay aku tak study pun sepanjang cuti ni . Emm , adalah baca Geografi siikit hari tu . Yang apa orang panggil ? Eh dah lupalah apa aku baca hari tu , tapi yang pasti aku baca bab satu jer :D

OH talking about studies , macam mana result PMR baru-baru ni ea ? SHAMS dapat 85 orang 9A . Huuu ~ Berlaku penurunan . Harap-harap tahun depan naik balik , AMIIN . Dengar cerita yang 8A1B ramai yang sangkut Bahasa Arab .

Over all , jumlah 9A dan 8A 173 orang . YEAHH ! SHAMS the best . InshaAllah tahun depan * tahun aku tu woot woot * kami akan buat terbaik . Means... We have to struggle harder and make it through the whole year !

Okaylah kepala aku memang sakit sangat ni tak boleh nak tulis post panjang-panjang . GRR , aku jarang-jarang je demam nehh tapi sekali demam memang ahh =___= rasa nak tidur 24 jam tau ! HUUU .

Aku biasanya kalau demam simptom dia selesema , mata berair tanpa henti T__T , sakit perut tanpa sebab yang munasabah . And to make it worse , nose-bleeding =__________= . Dahlah aku ni jenis tak boleh tengok darah , ohman .

TATAA

Comments

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .

Followers