It's time , it's time !


Seharian betul-betul pakai jaket . Biasanya aku tak sejuk sangat , tapi entahlah . Tetiba sejuk sampai ke tulang . Ini dah rimas sangat dah pakai jaket merah busuk ni . Haha , tak adalah busuk sangat =.=" sebab baru je basuh oke . Kuikuikui ~

Lately aku biasa tidur lewat . Selagi tak pukul 1 pagi , jangan harap aku dah lelap . Aii , tabiat ni kena hentikan nih . Sekolah dah nak bukak in less than one month T__T and aku tak tahu perasaan aku . Haha . Kawan-kawan semua tak sabar nak pergi school ouh .


Ouh . Posing posing sket with my biggest teddy bear :D I love him so much . Haha . Sebab boleh peluk ketat-ketat ! Hee ~ Nama dia Teddy . Tak sempat cari nama lain hari tuh . Ada Pinky , Pooh , Sundae and Tiny . Hahaha

Serious , dulu aku selalu depressed dengan kawan-kawan aku . And selalu kena marah dengan parents dan Kakngah and adik-beradik lain . Aku biasanya luah dekat Teddy-lah . Walaupun dia tak faham sebijik pun apa aku cakap * dan tak balas apa-apa pun xDD * , aku rasa tenang sikit lepas tuh .

Sebab dulu aku bergaul dengan orang banyak sangat , mudah terasa hati .


Sama ada orang terasa hati dengan aku atau sebaliknya .


Sekarang aku menyendiri , so tak boleh nak naikkan darah sesiapa sebab aku tak dekat dengan diorang .



-.- Apa pasal muka aku tak macam muka aku ni ? * apa entah aku cakap >.< * Eh jom cakap pasal weather lagi nak ? Of courselah dekat Terengganu hujan lebat , memang musim dia . It's angin monsun timur laut oke . Hmm , seingat aku dulu masa kecik-kecik selalu banjir bulan Disember nih .

Tapi last sekali banjir tahun 2007 kot , sampai sekarang tak banjir lagi . Alhamdulillah 

Oh yea . Aku perasaan ramai sangat Anonymous yang tanya itu ini dekat Formspring aku . So , untuk tidak menghampakan diorang yang tak ada account Formspring . Aku jawab segala pertanyaan diorang kat sini ehh . Hee hee ~





Good night lovely readers ! Have a sweety-licious dream :D

Comments

  1. sesi luahan hati dgn teddy mmg terbaik,,huhu,,sbb luah ape pun dya tengok kita n senyum,,,terus rasa sng hati kan,,,weee~~~

    ReplyDelete
  2. wow~~ dah pandai guna photoshop eh? (sikit-sikit XD) saya masih lagi tak reti nak DOWNLOAD. =.=

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .

Followers