Jiwang sikit :P

16.12.10


Assalamualaikum Okay aku dah bagi peringatan dekat title yang isi post ni agak jiwang xDD . Tak adalah , gambar kat atas tu je jiwang sikit :P Memandangkan sesuatu telah berlaku dan memang pun semua tu jadi kat aku . Akhirnya aku gelak sorang-sorang . Memalukan =.=" !

Yalah , dulu masa sekolah rendah mestilah ada crushing kat someone tu someone ni * bla bla bla * . Best ke crushing dekat orang ni ea ? Aku tahu semua orang pernah ada crush kan kan kan ? Tapi macam mana nak buat kalau kita masih crushing dekat old crush tuh sekarang ? Wakwakwak =P Cuak !

deanna15:

im a teenager.♥ what can i do??? 

As for me , dulu pernahlah crushing :"> dekat seseorang . Masa tu darjah empat . And then aku main balas-balas surat dengan kawan aku ( si Z jelah nama dia ) , tetiba si Z tu pergi emo pulak tulis pasal crush aku tuh * actually dia crushed dekat orang yang sama tapi tak mengaku ._. * . Aku tak sebut apa-apa pun pasal crush tuh .

Aku hanya tulis pasal konflik hubungan aku dengan kawan aku seorang lagi , si N . Masa tu biasalah budak-budak , taknak kawanlah apa semua :P And then si N ni pergi tunjuk surat tu dekat si T dekat luar kelas . Kebetulan masa tu cikgu disiplin lalu dan....

SURAT TERSEBUT DIRAMPAS .

Satu sekolah tahu pasal aku crush dekat orang tuh . And then lepas tu aku dah tak crushing dekat orang tu lagi . Yang paling geram , si Z tadi tu salahkan aku pulak . Hell dia yang tulis pasal crush tu , not me . Melampau gila weh . Tapi as usual , aku berlagak cool jelah . Si Z tu pulak yang nangis gila babeng . Cis .

Yang kau over lelebih apa hal ? Salahkan aku pulak . Kau cuak kan sebab kau yang tulis . Aku tak tulis apa-apa .


* eh sabbiknye gambo ni =.= *

Tapi itu semua dulu . Zaman kanak-kanak gemilang LOL And then lepas tuh ...malaslah nak cerita dekat sini . Rahsia hidup aku tauuuu ~ ! Hahaha . Tapi memang masa darjah empat tu tahun paling hitam .

And ada peristiwa hidung aku berdarah masa darjah empat . Hidung berdarah dalam kelas ni . Semua orang cemas . * rilek ah weh , hidung aku yang berdarah bukan hidung kau * Tetiba dengan wajah tak bersalah dan agak cemas , Aliuddin bertanya ,

" Kenapa hidung kau berdarah ? Kau minum banyak sangat air kot ? "

T____________________T



XD Aku terjumpa gambar ni dalam salah satu folder . Dahlah dalam folder tu ada berjuta graphics , tetiba boleh sesat gambar ni satu xDD Aku nak gelak tengok gambar ni sebab ianya mengembalikan kenangan lampauuu ~ ! Hahaha .

Oh ya . Masa darjah lima pulak aku sebenarnya agak bangang . That time Friendster tersangatlah popular , so aku buatlah satu . Nak dijadikan cerita tentang diri aku yang jahil lagi hina ni , aku ambik gambar guna webcam masa tengah online * of courselah kat rumah tak pakai tudung kan * and then pergi upload gambar tak pakai tudung tu ke Friendster .

T_____________T

Nasib baik tau Amuh aku menegur aku dengan cara baik dan sopan supaya buang gambar tu . Tak pun buat private . Hehehe ~ ! Aku mana tau lagi masa tuh , maklumlah budak mentah ('',) . Aku pun delete jelah gambar tuh . Maklumlah budak dengar kata :)

Bila dah besar dan matang sikit dan pahamlah jugak isu-isu di internet melibatkan gambar , barulah aku mengerti . Hukhukhuk ~ Nasib baik Amuh tegur tau dulu . Huu huu ! Tapi sekarang , perempuan yang tak tutup aurat dekat internet ni tak ada abang yang nak tolong tegur agaknya =')

Sama ada abang tak ambik kisah atau memang tak ada abang .



Mak pakai tudung , sekali imbas anak ...dahlah tak pakai tudung , blonde pulak rambut tuh =.=" .

Anak pakai tudung ...mak ? Sila terbalikkan versi di atas :D

Kena didik pakai tudung dari kecik :) Cuba korang tengok biasanya ibu-ibu bapa-bapa * sile jangan nyanyi ok * yang pakai tudung labuh dengan jubah dan kopiah , mesti anak-anak diorang pakai jilbab kecik kan ? Kan comel macam tuh :)

Kakak-kakak aku cakap orang zaman sekarang kalau tak pakai tudung dilabel sebagai ketinggalan zaman . Serius , disebabkan pakai tudung ni dah jadi trend sekarang , ramailah yang pakai . Baguslah , diorang pakai tudung . At least aurat diorang dah tertutup walaupun niat diorang pakai tudung tu untuk ikut trend saja :)









Woohoo ! Semalam aku pergi shopping nak cari CD Eclipse * dah keluar ke belom neh ? -.- * tapi tak jumpa . Aku belilah coklat :D dan beli topup . Aku on handphone dua minggu sekali je . Ekekeke ~ ! Tadi text Alya pepagi buta =.=" .

pagi :) sy bgn awal tau arini >.< siap makan nasi lauk ayam masok meroh ag ! mst awok xbgn lg kan ? muahaha ! - mesej dihantar kepada Lya dan Nunu

BAII !
Post a Comment