Mencarut ?

12.12.10


Hehehe :) Assalamualaikum Tengah busy download episod-episod Playful Kiss yang mengambil masa empat jam satu episod T__T So kalau nak download 16 episod , kena tunggu 64 jam lah ya =.=" . So far baru dua episod dapat . Episod ketiga dah nak habis load tadi tetiba dia stop . Hantu betullah !

Jadi dengan penuh kesabaran aku pun downloadlah sekali lagi . Nanti bila dah siap download semua 16 episod baru aku start tengok . Haih ~ Saja je tengok ulang banyak kali . Boring sih tak ada kerja . Ini yang rasa nak pergi sekolah ni . Nasib baik tahun depan dah tak payah naik tangga tiga tingkat hari-hari lagi dah T__T


Eyyt . Tajuk post ni agak kurang ajar kan ? Oke lately nih aku depressed sikit sebab dapat tahu something . Walaupun tak sure lagi benda tuh betul ke tidak tapi aku rasa bengang dan nak cakap yang bukan-bukan tapi mencarut ini tak baik so I'm not going to . Hahaha ~ !

Semua ini berkaitan FALLEN .

They are going to cast a movie kan nanti . So ramailah peminat-peminat Fallen nih cadang Alex Pettyfer =.=" ke siapa entah dia tuh untuk jadi Daniel . Sekali imbas muka Alex Pettyfer ada jugak muka Jackson Rathbone ( Jasper Hale in Twilight ) . Actually ada jugak yang cadangkan si Jackson nih jadi Daniel , tapi tak syoklah kan kalau Twilight pun dia , Fallen pun dia .

Baik ambik Robert Pattinson je terus jadi Daniel . T__T

Pihak casting dan Lauren Kate ni bercadang nak ambik Liam Hemsworth jadi Daniel , Ed Westwick jadi Cam , Michael Cera as Miles . Ambik engkau bantahan telah dilakukan secara besar-besaran oleh peminat Fallen . * laughs *


Liam Hemsworth and Ed Westwick

T__________________________T

It's ruining my imagination okeee ! Lepas aku dapat tahu pasal ni , dalam hati aku berkata-kata " Baiklah ambik Jackson Rathbone . " Kalau diorang ambik LH dan EW ni jugak , I'm not going to watch the movie because it will totally ruin my imagination * keluar rainbow gaya Spongebob tuh * . Baik aku baca je buku .

Eh apasal EW ada muka Gambit sikit ? =.="



Eh dia ni adik Jackson Rathbone ke ? Atau kembar dia ? T.T That's Alex Pettyfer .

Yang untuk characters perempuan pulak ramai yang nak Kaya Scodelario * kaya ke dia ni , nak lawan Jehan Miskin agaknya xDDD * jadi Luce . Hmmmmm ~ Aku no comment . Tapi seboleh-bolehnya naklah yang comell sikit :) Hehehehe .


Kaya Scodelario

Haa , kan =.=" . Yang cast lain-lain tuh tak berapa hangat sangat such as Arriane , Gabbe , Roland , Penn itu semua . Tapi bolehlah tengok kat Youtube suggestions for Fallen casts . Swoosh ~ !

Tapi yang menghairankan aku sikit je , sikit je tak banyak . Roland sebenarnya gelap ke cerah nih ? Not sure . Tapi yang pasti rambut dia panjang . Maybe Taylor Lautner boleh lakonkan menggunakan wig dia time New Moon tuh ? Hahaha . Maybe yes , maybe not ;p;p;p



LOL

But still , as I said before ... Takkan dia jugaak . Ambiklah orang lain pulak kan kan kan ! Nanti bertambah-tambah famous-lah si Taylor Lautner ni mengalahkan RPatz . Nanti RPatz berdendam kan susah ( ??? ) .

BTW , aku terjumpa ini tadi .



Awww ~ Comell ! Hiks !

Post a Comment