Oh yeah jom kita bersuka ria !

27.12.10

Tumblr_ldnp05iyry1qdr1wto1_500_large

Okay walaupun gambar di atas tak ada kena mengena langsung dengan kemenangan Malaysia dalam Piala AFF Suzuki Swift semalam menentang Indonesia dengan mata 3-0 , at least gambar di atas ada kena mengena jugaklah dengan bola kannn =__________=

Assalamualaikum ! Ekekeke . Hari ni dah sihat sikit , tak sakit kepala dah so bolehlah update blog dan online lelama tapi tak boleh jugak sebab aku nak baca novel . Ouh semalam aku tengok Eclipse . Weee ~ CD ok . Kalau kat cinema memang dah lama lah tengok =.=" .

Excited gila tengok Eclipse walaupun dah tengok T.T Okay there are things I like and dislike about Eclipse the movie . And I'm going to list them down . Ekeke ~ !

DISLIKES
 too much kissing
 sort of boring when Ed and Jake kept fighting over BELLA
 Jacob's wayyyyyy too annoying T.T
 shirtless guys -.-
 can't figure out where is the climax
 I hate Jane T.T

LIKES
 there are much to tell , stories of Jasper and Rose
 appearance of Riley Biers a.k.a Xavier Samuel x)
 more action , fighting the newborns
 more werewolves , Seth , Leah , Quil etc.
 Quileute legends , the werewolves and the vampires

They could make a better story if they stick to the real plot . Make-up pun over jugaak =__= . In Twilight , the vampires' eyes were sort of dark yellow , they got brighter in New Moon and brightest in Eclipse . I wonder ... What would happen with the eyes in Breaking Dawn ? Gah .

Tapi yang pasti , Bella's eyes will be changing xDDD

Eemmm , aku nak pergi lunch and then baca buku . Jadi entry pendek-pendek je lah sebab malas nak taip panjang-panjang dan tak ada story . Takkan aku nak cerita kat korang pasal novel-novel yang aku baca pulak , tak best . Korang baca sendiri ok x]

TATAA
Post a Comment