Sharing is caring ! Right ?

18.12.10

Tumblr_ldlr54gcd51qdl3aeo1_500_large

Assalamualaikum  Lately ni aku selalu dengar orang cakap sharing is caring . Haha :) Aku jarang-jarang je sebut perkataan tu tapi kawan-kawan biasalah kot . Al maklumlah , aku ni bukan tak nak sharing , aku tak reti =.=" . Terutama bab ajar-mengajar orang .

Memang tak ada bakat langsung jadi guru !

That's why-lah aku tak buat sangat tutorial . Dulu aku buat tapi sebab tutorials aku tu banyak menggunakan codes untuk di'copy' , aku delete-lah . Blog aku ni mana boleh copy apa-apa . Hahaha :)

Tapi aku hanya share sedikit sebanyak kisah hidup aku yang memboringkan ni . Hekhekhek ~ ! * style gelak terbaru * Ada jugak yang dirahsiakan . Family and best friends aku pun tak tahu , takkan aku nak share dengan para pembaca blog pulak kan !

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Aku nak share ini sebenarnya :) Hehehe ~ Cute tak budak-budak ni ? Syifa' tu cucu kepada Yong , anak kepada Abang Nasrul dan Kak Yuyu . Zunah tu my niece-lah kan as you all know :D And Rayyan tu cucu Wan Cik , anak Abang Isyraf dan Kak Alin .

Syifa' sangat comell dan putih dan gebuuuu ! Ekekeke ~ ! Aku suka budak-budak tapi sebab aku ni pendiam dan senyap , aku just tengok dari jauh jer :D Actually aku memang tak tahu nak cakap apa and buat apa bila berhadapan dengan mereka yang aku tak rapat :\

Bila tak rapat , tak tahu apa topic orang tu suka .
Bila tak tahu topic orang tu suka , kita tak tahu nak cakap apa .
Dahlah orang tu pun tak tahu kita suka topic apa .

=.="

Eh aku sakit hati tetiba . Panas hati dengan handphone aku yang line dia bengong ngong ngong * nyanyi nyanyi * . Lepas tu ada satu perkara lagi yang bikin gua panasssss . Tak nak bagitahu kat sini nanti mengaibkan orang tersebut . Aku kan baik :P

BTW , credits to Mai sebab sudi berkongsi ilmu . Hekhekhek ~ !

Ohh , reunion lusa ! Excited ? Berdebar ? Tak ada rasa apa-apa pun . Sebab aku tak tahu semua orang confirm ke tak . Ada yang tak tahu nak pergi dengan apa . Kuno sungguh alasan itu =.="

Nasiblah diorang tak tahu blog aku ni . Ngahaha !

LAST !

HAI NUNU


HAI PIAH

HAI LILISH

HAI SABBBB



HAI DIDI

HAI TOMMY



BAI SEMUA XD


p/s : yang gambar babies
tu aku dah edit tengah
hari tadi tapi lupa nak post .
pastu tengok blog
kak intan dia tulis pasal
adik dia , terus teringat .
HAHA
Post a Comment