tag , mabuk buku T.T dan formspring

5.12.10


Assalamualaikum Hehe . Aku suka sangat buat picture macam kat atas ni . Setiap post ada sekarang . Haha :D So , tag kali ini dari Shiqa . Walaupun baru je kenal , tapi takpe ah . Buat jelah . Bak kata orang dolu-dolu , rezeki jangan ditolak . Hiks !


 Berikan satu nickname untuk pemberi award and tag .
Shishi :D

 Ucapan untuk pemberi award .
thank you daun keladi =.="

 List down six of your favourite artists / bands / groups .
RPatz , Xavier Samuel  , Maher Zain , Eddie Cibrian , Kristen Stewart :DD

 Give this award to 10 bloggers who have cute blogs .
FaAzmi Fayyazmii * mentang-mentang nama dekat T.T *

Okay semua bloggers di atas ada blog yang cantik tauuuu . So pergilah blog diorang kalau ada masa . Sekaligus boleh blogwalking . Lalala ~ Eh , teringat pulak lagu A Song Calling For You . Gah SS501 , I miss you ! 


Hmm . Transformasi bilik aku , nak tengok tak ? Apesal ayat tunggang langgang ni ? Ah , lantak ah . Jom layan gambar sikit .


Eh tetiba ada gambar Messi pulak . Haha . Eyh nasib baik Abelong aku tak nampak . Takut dia mintak je sebab dia peminat Messi . Nama Facebook dia ; Roul Messi =.="


Penat gilaaa aku kemas hari ini . Panjat sana panjat situ . Nasib baiklah kemas jugak akhirnya .
Ayat Ummi : Awal-awal ni aje kemas rapi , nanti bersepah balik .

Tepat sekali T_______________________T


Lupakan gambar di atas ya . Haha . Eh , kawan-kawan semua dah sibuk study untuk PMR . Aku je masih tenang , eh buku Ekspedisi belum habis lagi . Kuikuikui ~ Nantilah malam sikit baru baca x]

Lambat lagi 'kan 19hb ? T.T Aku nak pergi KL !!! Nak beli buku , nak tengok Narnia 3 . Tapi yang paling penting aku nak beli bukuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu .... ! Huhhhh . Nanti Passion keluar bulan Jun tahun depan , baguslah , nak dekat PMR pergi baca buku Passion T.T

Heish , memang dah jadi hantu buku sekarang ni .

Nasib baik Rapture keluar bulan Disember tahun depan . Oke dah dah , DIAM ! Takyah cakap pasal buku lagi . Bai buku .

Dah tak ada cerita nak ceritakan dah . Jawapan untuk Formspring nehh .




BAII !
Post a Comment