Aiyooo ~ Aigooo :)

13.1.11

Assalamualaikum ..... ! Wahhhhh , lama gila tak online plus blogging B-) Al maklumlah siapa sangka tahun PMR memang sangat membusykan dan rasa ingin berenang di lautan sehingga jerung mengejar . Okay aku pun tak tahu apa yang aku mengarut ni tapi korang layan jelah ea .


Dua minggu ni memang banyak kerja , terutama sebagai BENDAHARI KELAS ni kan memang aku rasa terkena penampar yang hebaattt lahh sebab all this while jawatan bendahari memang jawatan yang aku ingin ELAKKAN =.=" Tapi nak buat macam mana dah terpilih .

And ketua kelas aku teka siapa ? Okay jangan gelak lagi . Tahan dulu . Alaa , budak 2A2 jugak dulu . Syaukani =_________= Aku pun angkat tangan jugak entah kenapa-lah ya maybe sebab dia calon 2A2 pun sebab dulu pun masa time undi si Anwar jadi ketua kelas 2A2 budak-budak 1A7 semua angkat tangan x)

Jawatan penolong kelas ? Oh ada sedikit salah faham and then apa entah and then tak nak jadi lepas tu cakap orang lain nak jadi and then teacher pun cakap , " Alaahh , tak pernah lagi anak murid teacher mati sebab kena jadi penolong kelas . " =__________= Last sekali penolongnya Nabihah .


Ok sila jangan mengorat ATAS POKOK , Edward =____=

Sekarang ni aku berada di Hotel Seri Malaysia Marang , Terengganu . Saja je teman Kakngah dia ada meeting apa entah . Aku bawak teddy sekali . Eh malunya :"> Sepatutnya aku buat homework sekarang ni tapi aku mengantuklah dan aku nak online je setelah lama tak online :)

Huaaarghhhh ... ! Mengantuknya . Hari ni balik sekolah pukul lima petang sebab buat homework . Kalau balik rumah awal , nanti tidur dulu =______= Macam tak biasa . Kerja rumah memang banyak tapi simple je . Yang complex sikit pun mungkin buku skrap Sivik-lah kot . Haish .

Tapi tak apa , kena rajinkan diri . Ayat Sabrina , " Orang cakap kalau kita makin matang , kita makin rajin . " So kalau kita malas tuh memang kita tak matang matang lagilah tuu =.=" . Tahun PMR ni kena kerja kuat sikitlah sebab nak cover balik result PMR SHAMS tahun lepas . Sobs sobs ..

Okay aku tak sangka yang orang memang AMAT MENYEDARI dan PEKA tentang keobsesan aku terhadap MERLIN xDDD Jumaat hari tu , time MegaMovie dekat TV3 tu kan cerita Merlin Season 3 Episode 1 and 2 dia gabung jadi movie , tiga orang jugaklah yang bagitahu aku .

And tadi ada nombor misteri yang ucapkan happy birthday kepada aku dan beliau panggil aku ...

MERLIN'S DARL

=___________________=

Aku reply lah siapa orang tersebut tapi beliau tidak membalasnya . Derrr , mesti orang-orangan yang tengok blog aku jugak ni . Sebab kat rumah tak adalah pulak aku tampal poster Merlin di setiap dinding bilik T.T , kat sekolah mana-mana gambar artis ke apa ke diharamkan so memanglah orang yang tengok blog aku je yang boleh panggil aku macam tu .

Ok hadiah hari jadi aku aku tak nak apa-apa . Serious . Tak nak apa-apa PADA TARIKH 14 JANUARI tulah .

Sila kasi hadiah novel 100 biji , thanks xDDD

April , June , September and October .
New releases , tak silap aku bulan-bulan tu lah .

April : The Mortal Instruments book four
June : Fallen novels book three
September : The Infernal Devices book two
October : Hush , Hush book three

Tak pun qadha jelah hadiah ni untuk hari jadi aku yang ke 16 =____=

. BAII 
Post a Comment