Oh please don't make me go insane T_T

30.1.11

Assalamualaikum peeps ! Ah well , the Chinese New Year is coming and I'm having my holiday starting this Tuesday ! Of course the holiday doesn't start today as my school doesn't have any Chinese teachers or students :D And tomorrow there will be the cross-country race , but I'm not participating . I'm just going to help the teachers to wrap presents . Plus , they need someone to hold the presents on the stage =____= I'm going to help with Ain Hanani and Nabihah . YAY !


Oh please please please keep me sane right now ! AAAAAAAAAAAAAAAAA , I want to scream ! At last , they are going to be together ! Mitchell's actually in love with the-freaking-ghost-Annie ! Well , it is sort of annoying when you found out that they are going to be lovers in Season Three as you are currently watching Season 1 Episode 3 . I Googled on the internet about them , and YES , they are lovebirds-to-be !

Well , it's freaking annoying-lah sebab AXN baru tayang Season 1 and walaupun there are only six episodes in Season 1 , nak boleh sambung into Season 2 , maybe about sebulan or setahun kot T.T Or if I'm lucky , diorang sambung terus je sampai habis Season 2 and then yang pasti diorang takkan tayang Season 3 sebab biasanya Malaysia akan dapat tayangan lewat =_____= Tapi tak apalah , aku kalau tak sabar sangat aku terus tengok kat internet je macam Merlin Season 3 X.X


Eh jangan takut ! Nak cerita je sket =.=" Sebab apa aku tengok macam vampire , walaupun si George ni tengah nak bertukar jadi werewolf ? Dahlah rambut macam Emmet T_________T Oh nasib baik diorang tak buat love triangle dengan George ( because George already has his own soul-mate :P ) . Tapi entahlah kalau diorang saja je nak panjangkan cerita buat girlfriend si George tu mati ke apa ke , and then George ni nak dekat Annie ke , entahlah * cadangan aku takyah ah nanti aku jadi macam nih - T___T * .

Tapi apa-apapun Annie and Mitchell are still going to be together ! Aww ~ ! Meow ! Weeee ~ * korang tahu tahu jelah aku ni kalau dah terlalu happy jadi gila sikit x] * Aku dah gelak tanpa henti ni , perasaan gembira sebaik sahaja aku search pasal Annie and Mitchell walaupun aku tak tengah berduka , tapi tak apalah ! I'M STILL AS HAPPY AS A LARK ! I don't care if Annie is not beautiful or what , but I still want her and Mitchell to be ❤❤❤


Okay mood kembali tak gila =.=" Tapi nanti crazy balik sebab Merlin start pukul 9 malam x] Oh Gwaine ! Tapi tak boleh nak minat Gwaine sangat walaupun character dia lagi best dari Arthur or Lancelot or anyone * no one can be compared to Merlin , he's the best ! * , sebab Gwaine pakai rantai and I don't like guys with necklaces xDDD Nasib baik Merlin sangat comell dan cute dengan pakaiannya yang dari episod 1 season 1 asyik sama je T________________T And so do Gaius and Guinevere . Arthur and Morgana bertukar jugak pakaian diorang . Oh , and the King Uther pun pakai baju sama X.X

Klik gambar untuk tengok dengan lebih jelas 0.o

xDDD Okaylah aku nak chow dulu . Sebenarnya nak update tentang something yang touching touching sikit tapi tak ada idea . Tambah tambah bila dapat tahu tentang M&A ( Mitchell and Annie ! ) , lagilah jadi tak betul nak update blog pasal diorang . Awww ~ ! Sweet ! * jangan start lagi * . Tadi kat sekolah ada program motivasi dari ikhwan akhowat yang dapat 9A PMR 2010 :) Tahun lepas pun masa form two kiteorang pun ada program motivasi dari ikhwan akhowat 9A PMR 2009 . Teehee ~ Ok !

BAII .
Post a Comment