3 Ibnu Qudamah 2011

15.2.11

Assalamualaikum semua So di atas permintaan Kak Ti a.k.a Titi @ Wangsa xD , hari ini nak corat-coret pasal budak kelas 3A2 yang sporting dan baik-baik belaka nih . Eceh , jangan perasan okeh ==" , terutama yang tukang tulis nih . Oh hari tu aku cakap tak nak bagitau perwatakan diorang kan ? Hmm , aku try tulis yang baik-baik je :P HAHA

Beliau ni okay saja :) Sporting kot . Beliau ni nampak senyap je awal-awal masuk 3A2 rupa-rupanya beliau sangat cheerful ! :D Beliau anak salah seorang cikgu Sains kat sekolah ; yang mana parents aku kenal T.T

Sangat pendiam , senyap dan segala benda yang bertentangan dengan bising =.=" Aku tak tahu sangat pasal beliau sebab beliau terlalu pendiam ! Tak pernah dengar pun suara beliau X.X

Hoh . Beliau ni pengawas disiplin yang pakai spek * so ? =.=" * . Perwatakan dia mengingatkan aku kepada seseorang xDDD Tapi lupakan sebab tak sama sangat pun :P Oh beliau ni anak kepada cikgu sekolah rendah aku . Hoho ~

Irfan ni dulu sesekolah rendah dengan Sofiah . Beliau ni happy-go-lucky kot sebab asyik senyum je . Entah aku manalah tahu sangat sebab aku baru kenal beliau tahun ni !

Beliau pengawas disiplin yang tak pakai spek T______T dan beliau budak asrama . Beliau sangat tinggi ! Beliau suka bertanya soalan-soalan kepada guru * skema teh ayat * . Mentang-mentang duduk depan sekali =____=

Oh beliau ada blog =____= Tapi tak ingat URL beliau . Sila tanya Kak Ti ya anak-anak sekalian :P Menurut kata Kak Ti , beliau baik . Tapi sebab aku dah jadi seorang yang selfish tahun ni , aku tak ambik kesah pasal orang dah . Huahuahua .

Oh yeahhh ! Budak 2A2 tahun lepas ! Beliau telah meletakkan badge 2A2 di begnya menandakan beliau bangga menjadi pelajar 2A2 ! Hahaha . Beliau duduk depan aku je T.T Jadi aku tak bolehlah bising sangat sebab beliau budak asrama sekaligus merangkap pengawas asrama dan AJK Tarbiyah >.<

Beliau budak 2A2 jugak , dan dekat beg beliau juga ada badge 2A2 :) Beliau masih mengekalkan kesenyapan beliau dari tahun lepas . Eh tahun lepas beliau bising sikit , tahun ni maybe lonely kot sebab Fatah , Farid dan Fadlan duduk kelas 3A1 .

Yeahhh ! Faisal tahun ni bersemangat waja ! =.=" Pengaruh ketua kelas di sebelah beliau kot . Huahua . Faisal pada tahun ini sangat dedikasi . Hoho ~ !

Sebagai ketua kelas , beliau sangat bertanggungjawab . Hoh , tu je . Ambe malas nok cerite panjang-panjang .

Beliau ni sangat suka berjalan-jalan dengan seorang budak 3A3 , kawan baik beliau tahun lepas kot . Aku tak kenal pun dengan kawan beliau tu tapi hari-hari nampak diorang berkepit . Dan aku naik hairan , setiap perkataan yang Syakir spoke out loud , mesti orang gelak T__T padahal taklah kelakar mana pun . Beliau baik xD

Classmate aku masa sekolah rendah doluuu . Sekarang , dah jadi classmate balik . Beliau jadi setiausaha dalam kelas , dan kalau sesiapa yang nak senarai nama tu , mintaklah kat dia sebab bekalan senarai nama dengan dia takkan habis :P Beliau seorang yang baik .

Seorang yang slumber derk je . Oh begituu ... Semangat jugak bab-bab hias kelas , sebab beliau rapat dengan Syaukani dan Faisal kot . Beliau juga suka bergelak ketawa dengan Alif .

Beliau sangat hijauuu sebab beliau kooperator ! =.=" Beliau sangat baik ! YEAH xDD Kalau ada apa-apa yang nak diberitahu , mesti cakap dengan beliau sebab yang lain tu tak berapa nak boleh diajak berkomunikasi T___T Biasanya Ain Hanani ( a.k.a kooperator juga ) yang cakap dengan Alif ni .

Siapakah beliau ? Ohhh . Beliau ni sangat obses dengan Merlin T_T serta novel ! Dan currently obsessed with Being Human dan vampire dalam cerita tu iaitu Mitchell ( Aidan Turner ) ! Beliau sangat nakal :P

PIAHHHH !!! Sofiah sangat baik dan memukau =.=" Dan seringkali mengatakan hal yang dop sabbik kepada jirannya iaitu Cik Fatin a.k.a Cik Milo . Kemudian Cik Milo akan membuli Sofiah namun akhirnya Cik Milo terkena batang hidungnya sendiri T.T

Hikmah duduk di belakang Sofiah . Beliau sangat baik dan sweet dan beliau merupakan pelajar paling tua dalam kelas ! Huahuahua ~ ! Selepas beliau , mestilah Cik Milo . Tak apalah , Hikmah . Kita sama-sama tua ya !

Nabihah sangat rapat dengan Hikmah dan Nabihah duduk belakang Cik Milo yang bising . Nabihah sangat cool dan baik . Oh yeahh baby !

Nani !!! Nama beliau sebenar ialah Ain Hanani dan orang biasa panggil Ain tetapi Cik Milo lebih suka memanggilnya Nani sebab nama tu best . Hoho ! Nani seorang kooperator dan beliau telah digelar Orang Hijau oleh , well , siapa lagi kalau bukan 'Ainul Munirah =_____= Nani is so fun and baik hati !

Syafika dipanggil Syasya oleh Cik Milo sebab Cik Milo telah mengenali Syasya semasa darjah lima melalui Zwinky ! Bukan salah Cik Milo memanggil beliau Syasya , beliau yang mengenalkan diri dengan nama Syasya :P Syasya sering dibuli oleh Cik Milo . Kehkehkeh ~ Tapi tak apa , Syasya penyabar T.T

Sakinah pada tahun ini telah merampas gelaran aku sebagai partner 'Ainul T___T Namun begitu , ini semua demi kebaikan aku dan 'Ainul yang mana kami akan kekurangan fokus jika jadi partners >.< Sakinah ni memang sejak azali lagi baik tapi nakal dan suka bergurau :P

Seorang yang suka memberi gelaran kepada orang lain , mungkin kerana nama beliau sering di'modified' =___= Sangat cheerful dan hiperaktif seperti tahun-tahun sebelum ini . Dan semakin kuat membuli Cik Milo X.X

Liani ni dulu dah kenal tapi ingat-ingat lupa . Beliau baik dan suka buat lawak :D Tapi biasalah aku tak berapa nak gelak dengar lawak orang sebab tahun ni aku perasan diri aku semakin selfish dan tak peduli pasal orang T.T

Aqilah ~ 1A7 2009 ! Oh yeahh . Beliau sangat baik dan sporting dan sangat rapat dengan Aina since 1996 :P Beliau pakai spek mata =________= * suka sangat kaitkan spek mata kalau tak ada modal * .

Muahaha ! Beliau telah dibuli oleh Cik Milo bersama-sama dengan Syasya ! Kuikuikui ~ ! Namun begitu , beliau pandai melawan , berbanding Syasya yang hanya berdiam diri . Haha ! Dah lama kenal Ainul Yasmin ni , darjah enam . Kami suka bergosip dulu KAHKAH :P

Ezatie ni aku tak rapat sangat sebab dia duduk jauh nun beribu batu =.=" Sebelah Ainul Yasmin je , tapi kadang-kadang tu lepak jugak dengan Ainul Yasmin tapi Ezatie tak ada . But yang pasti Ezatie ni baik orangnya dan suka senyum serta menyokong segala perbuatan buli Cik Milo :P

Okay semenjak menjadi AJK Akademik , Aina sering dibuli xDDD Terutama oleh Cik Milo dan rakan-rakan sendirian berhad HAHA . Beliau amat rajin ingin menghias pintu-pintu kelas sehingga Cik Milo memberi nama baru kepada beliau , AJK Albab * bahasa arab Albab kan pintu :P *

Syafiqah =.=" pada tahun ini seringkali mencari pasal dan kami akan berperang mulut tanpa alasan yang kukuh walaupun hanya kerana perkara kecil . Last sekali kami akan golek golek sebab kami suka gaduh xDD

Nadia sentiasa bawa bekal ke sekolah :D Tapi mana boleh lawan Cik Milo . Semenjak hari pertama persekolahan , hari-hari Cik Milo bawa bekal . Hekhekhek ~ Maklumlah , Ummi Cik Milo dah tak bekerja , jadi bolehlah buat sarapan pagi-pagi . Oh yeahh !

Ummi Cik Milo sering bertanya tentang beliau namun Cik Milo tidak pasti ingin menjawab dengan jawapan apa T.T Hasyimah sangat baik , dan setiap patah perkataan yang Hasyimah ungkapkan kepada Cik Milo , pasti Cik Milo akan menjawab dengan jawapan yang dop sabbik , saje je xD

Ouh Alia memang macam Alya ! Sebab Alia ini nampak pendiam namun begitu beliau sangatlah suka membantah cakap Cik Milo macam Alya T___________T But over all Alia ni memang baik dan lemah lembut-lah . Ekekeke ~ !

Izzati ni baik gilaaa ! Hoho . Hari tu beliau buat biodata tentang Cik Milo * tapi yang pasti Cik Milo tak bagitahulah nickname Cik Milo ialah Cik Milo sebab masa tu nama Cik Milo belum terbit eh apa Cik Milo membebel nih * . Izzati duduk sebelah Alia , tahniahlaaa sebab sama-sama pendiam ('',) .

He is Fatin's . Alahaii , scroll atas balik . Budak yang nama Fatin tulah jantung hati beliau xDDD Sebenarnya beliau jantung hati Fatin tuh . Adoyaii . Sesat tang mana-lah Merlin ni ya . Bukan ke sepatutnya beliau bertugas menjaga Arthur di Camelot ? Oh beliau juga terpaksa bekerjasama dengan Mitchell untuk menjaga blog Cik Milo xDDD


Itu aje kot pasal diorang , overall diorang sangat baik dan menghiburkannn... ! Maattaufiq wannajah fil imtihanat ! Semoga kita semua dapat straight A's AMIIIIIIIIINNNN............... Sorry-lah tak dapat nak wujudkan blog 3A2 sebab tahun ni PMR jadi masa berinternet harus dikurangkan serta-merta . Blog 2A2 pun senyap tupah tanpa sebarang khabar T_T

SALAM MAULUD NABI :)

* currently watching Kejora dan Bintang dan rasa sengkip =.= *

BAII
Post a Comment