There are things you don't know .

Black,humor,kill,text,words,texts-c84882d75e98abe43a2a6d7dfc718695_h_large

Assalamualaikum ! Fuhhh , hari ini sangat meruntun jiwa ! Sobs sobs sobs . Rasa nak menangis bagi satu Terengganu dengar . But hari ini aku sangat hepi kerana dapat buat kerja sekolah di sekolah dengan rasa tenang dan aman tanpa diganggu gugat :)

Disebabkan hari ini ada majlis perpisahan untuk cikgu-cikgu yang bertukar dan naik pangkat x'[ , jadi tak belajar-lah time sebelum rehat . Then , ada rehearsal untuk para pengawas bagi Watikah Pelantikan Pengawas esok . Mesti ada inspektor datang nanti =="

So , hari ini tak belajar . Busy semua orang , lepas rehat ada perjumpaan Rumah Hijau dan Rumah Biru . Lama jugaklah . And then bila masuk kelas , tak ada seorang pun pelajar lelaki . Hairanlah jugak ke mana ghaibnya pelajar-pelajar 3A2 nih .

Lantas aku pun buat tak tahu jelahh .

Aku pun ambik segala buku Sains dan duduk di tempat 'Ainul . Well , dia tak ada , buat macam tempat sendiri jelah . Hahaha xD Then aku buat nota Sains dengan penuh semangat , yeahh siap Excretion ! Lepas ni kena buat nota Reproduction . Haih ~

Kena lukis banyak benda segala bagai . Itu yang malas tuhh . Melukis ni kena ikut mood !

Structure of a kidney pun aku suruh Sofiah lukis tadi sebab aku malas berusaha xD Pastu Sofiah pun tinggal buku nota Sains dia atas meja Sakinah . Aku pun buat balik . Takkan nak tinggal kat situ . Kita mesti jadi kawan yang baik !

Tumblr_l30cs4k0g61qaynb1o1_500_large_large

Ouh lepas tu seseorang meminta senarai nama orang yang bayar duit kelas tanpa disangka . Dahlah sebelum tu beliau tengah tidur ! Aiseyh , aku tengah khusyuk buat nota Sains diganggu gugat . Kali ini beliau memanggil aku dengan " Fifi ! " . * dia baca post yang sebelum ni ke -.- ayook *

Aku pun bagi kat beliau . Then beliau pun berbangga-lah sikit sikit sebab beliau seorang je pelajar lelaki yang dah bayar duit kelas =.=" . And then beliau tunjuk dekat pelajar-pelajar lelaki lain ( yang ada dalam kelas masa tu ) . Tiba-tiba...

" Aku tak nak bayar ah duit kelas . Dia tak kutip pun ! "

Aku pun =.= sebentar . Takkanlah aku nak pergi kat tempat dia dan berkata , " Duit kelas RM4 sekarang ! Cepat bagiiii ! " Takkan nak peras ugut macam tu anak orang tu . Pandai-pandailah pergi kat tempat aku dan hulurkan RM4 atas meja dan sebut nama beliau .

Boleh pulak buat-buat tanya bila hari last untuk bayar bulan Februari . Sofiah jawablah esok ( Isnin ) sebab esok dah 28 Februari . Tahun ni bulan Feb ada 28 hari je , tahun depan baru 29 hari ! Mengigau ke apa . Dahlah yang tukang tanya tu dah bayar dah .

Err , dia nak bayar bulan Mac pulak ke ? Sabor ye :P

Lagi lagi , Faisal berkata , " Eh aku rasa aku tak bayar pun duit kelas bulan Januari . " Padahal terpampang dekat kertas tu aku tick nama beliau . Takkanlah orang duduk berdekatan bendahari tak bayar duit kelas kot xD

Itulah pe'el budak-budak kelas aku . Macam-macam ragamnya ! Tahun lepas tak adalah macam ni . Tahun ni best , lagi happening ! That's why I don't miss 2A2 much * shhh don't tell anyone xD * . Budak-budak 3A2 sporting and funny .


Semalam saya tengok beliau :"> Awww ! Dan saya menjerit-jerit keseorangan kerana terlalu gembira ! Ouh Mitchell ! I miss you . Hahhaa . And then malam tu aku tengok Season 3 . So sweet ! I'm game for AnnieMitchell

Eh terasa nak tengok pulak cerita I am Number Four . Ahh Alex Pettyfer , you are so dead gorgeous :P Please be Jace Wayland ! Or maybe Daniel Grigori . Never mind . Heroes are always blonde except Edward Cullen , William Herondale and Jacob Black .



Eh terasanya Number One is killed in Malaysia ! xDDD Wahh nampak macam best . Okay nanti lepas exam bulan April terus ke KL untuk beli CoFA and then beli novel I Am Number Four sekali dengan The Hunger Games series ! This would be awesome x]

Suara Alex Pettyfer tak ada perasaan-lah . I like his voice and tone :D

Kan dah cakap , gila novel =.=" . Hadoii aii . Eh cuti bulan tiga nanti boleh pergi kan... Ehhh tak payahhh ! Kerja kursus berlambak kena siapkan . Tak payah cari pasal :P Tumbok kang Fifi .

Lastly , I Am Number Seven !!!

... in my family -.-" .

BAII

Comments

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .

Followers