Walking walking and found this ! :P

Assalamualaikum How are you people ? Hope you're fine . Kehkehkeh ~ Hari ini memang aku boring tak tauu nak update apa that's why muncullah entry ini . Kahkahkah . Actually memang aku nak luahkan soalan-soalan tu pun supaya aku rasa relief sikit , taklah terbeban sangat dalam diri yang duka ini T___T Ahh takde ah , memang pun . Semua soalan yang aku tanya tu tak ada jawapan lagi setakat ini X.X

So thanks kepada mereka yang sudi meninggalkan jejak kat shoutbox aku yang dijaga rapi oleh Mr Merlin Milo xDD selama aku tak ada kat blog ni . Hekhekhek ~ Thanks Mr Merlin Milo ! Oh by the way pagi tadi aku breakfast Ummi buatkan air Milo . Kwang kwang kwang ! Lepas tu Ummi aku buat mi goreng terlalu banyak , amboii , mentang-mentang nenek aku datang . Macam nenek aku makan banyak =='

Oh nenek datang dengan Abang Jack yang kahwin hari tu tuh =___= . Teringat pulak kes mata berair disebabkan asap dan terpaksa menjaga barang berharga orang lain serta Kak Bi melanggar kon di tengah-tengah jalan . Hahahaha ! Ini sekarang ni tengah tengok Being Human tapi tetiba dia cakap 'You have watched 72 minutes of video today . Please wait 30 minutes to continue watching .' So I stopped watching , tunggu 30 minit T.T

Tadi blog walking dekat mereka yang tinggalkan jejak , then ternampak tag di blog budak ni yang awesome . Disebabkan aku boring nih , so aku hambik jelah kannn . Kekekeke ~ Sesuai sangat dengan entry ini , sebab dia tanya soalan manyaaaak sangat :P

TEN HOW'S:
 How did you get one of your scars?
Terpijak atas mata jarum kerongsang tu . Ouch , sakit tak ? =.="

 How did you celebrate your last birthday?
Bangun tidur tanpa perasaan then hari sebelum tuh dah setambun orang ucap , and then orang ucap lagi lepas tu pergi makan RFC dan kek yang Kakak buat nyummm sedap :P

 How are you feeling at this moment?
Happy , frustrated , eager and etc .

 How did your night go last night?
Heavenly ! :)

 How did you do in high school?
Perfectly fine * what ?! I AM in high school ! *

 How did you get the shirt you're wearing?
My brother's friend gave it to me =="

 How often do you see ur best friend?
Everyday , kalau tak kat sekolah dekat tuition xDDD

 How much money did you spend last month?
Entahhhh . Maklumlah saya kena kira banyak duit sekarang sebab saya bendahari kelas T.T Duit sendiri tak terkira :P

 How old do you want to be when you get married?
Umm , aku bagitahu 'Ainul aku nak kahwin umur 25 atau 26 =___= * entah kenapa masa tu tetiba keluar topik awak nak kahwin umur berapa *


NINE WHAT'S:
 Your mothers name?
Sabariah Mansor :)

 What did you do last weekend?
Err , tengok tivi dan study depan tivi sebab time tu di ambang peperiksaan :))

 What is the most important part of your life?
Books XOXOXO

 What would you rather be doing?
Baca novel jugak baca jugak dan baca jugak 100 kali lagi * tapi novel lain-lainlah , kalau yang sama nanti tak ada feel =.=" *

 What did you last cry over?
Entah tak hengat lah , walaupun saya ni emosi tapi saya emosi dengan 'Ainul je HAHA

 What always makes you feel better when you’re upset?
Bukak internet cari gambar Merlin tak pun chat/call/sms dengan 'Ainul :D

 What’s the most important thing you look for in a significant other?
Anything lah . Aku jenis tak kisah sangat . Tapi aku suka orang pendiam sebab kalau dengan orang pendiam aku boleh cakap banyak -.-

 What are you worried about?
Everything :( I want to buy books ! But I can't ='(

 What did you have for breakfast?
Mi goreng dan air Milo xDDD


EIGHT HAVE YOU’S:
 Have you ever liked someone who had a girlfriend/boyfriend?
Tak pernah .

 Have you ever had your heartbroken?
Nak gelak habis-habisan je tatkala melihat soalan ini xDDD

 Have you ever been out of the country?
Oh yeahh bebeh -.-

 Have you ever done something outrageously dumb?
Pernah kottt ?

 Have you ever been back stabbed by a friend?
Stabbed by a knife ? No xDDD

 Have you ever had picnic on the beach?
Pernah , 1000 tahun yang lalu T___T * dah lama tak pergi , serious *

 Have you ever dated someone younger than you?
Tak pernah kenal pun orang yang muda pada aku ( boys ) , maklumlah saya sombong =.= * pernahlah kenal , masa sekolah rendah :P *

 Have you ever read an entire book in one day?
Oh yes . Hush , Hush ! xDDD And banyak lagi novel Melayu yang lain =___=


SEVEN WHO’S:
 Who was the last person you saw?
Kakngah :P

 Who was the last person you texted?
Entah , lama tak buka phone xDDD

 Who was the last person you hung out with?
Entah , aku ni suka melepak seorang diri dalam bilik sendiri T__T

 Who was the last person to call you?
Abecik , tapi call guna Yahoo! Messenger :P

 Who did you last hug?
Teddy bear aku-lahhh :P

 Who is the last person who texted you?
Syasya , through my mom's handphone T.T

 Who was the last person you said "I love you" to?
Munirah Mohamad :P * bukti ada kat shoutbox xD *


SIX WHERE’S:
 Where does your best friend live?
Dekat je , Kampung Rawai . Hekhekhek !

 Where did you last go?
Mydin Mall xDDD

 Where did you last hang out?
Bilik akuuuu :P

 Where do you go to school ? * betul ke soalan ni pelik semacam bro -.- *
SMK(A) Sheikh Abdul Malek ❤❤❤

 Where is your favorite place to be?
Still , my room =,=

 Where did you sleep last night?
Again , in my room T.T


FIVE DO’S/DOES:
 Do you like someone right now?
Yes ! Mitchell Haha !

 Do you think anyone likes you?
Entah , tanyalah diorang =.=

 Do you ever wish you were someone else?
No , I'm proud to be old * tetiba * me !

 Do you know the muffin man?
Amende ?!

 Does the future scare you?
Do we know the future , actually ? =___= I'm not Alice Cullen okay .


FOUR WHY’S:
 Why are you best friends with your best friend(s)?
Because they are mine :) * eh pelik je ayat xD * they rock my world and perfect me .

 Why did you get a myspace?
Emm , entah ?

 Why did your parents give you the name you have?
Sila tanya Ummi dan Kakak aku yaaa . Malas nak korek rahsia itu =.="

 Why are you doing this survey?
I'm bored =='


THREE IF’S:
 If you could have one super power what would it be??
Telekinesis ? I would love to kill bad people with that ! * laughs * xDDD

 If you could go back in time and change one thing, would you?
Life is life ! Go on with it :) It doesn't matter , my life is way better than before :)

 If you were stranded on a deserted island and could bring one thing what would you bring?
My mom :D


TWO WOULD-YOU-EVER’S:
 Would you ever get back together with any of your ex’s if they asked you?
I don't even have one -,-

 Would you ever shave your head to save someone you love?
No , sebab cukur kepala menyerupai lelaki , so NO . Lagipun ada ke orang nak suruh aku cukur kepala sebelum nak bunuh orang tersayang ? Tak ada kan , so takyah ah . Hisy soalan pon ! T.T


ONE LAST QUESTION
 Are you happy with your life right now?
Yep . Much better .

* tetiba ada orang challenge aku ambik IQ test kat YM * Wait , ingat aku ni terlalu bengong ke ? Heish , maybe she thinks I'm English because my Yahoo! Messenger's name is Katy Barnison and the username is holkodotsy . I don't even know her , not in the reality world . She challenged me to beat her IQ quiz score which is ; 113 . I can easily lie to her =="

But I choose to ignore her .

BAII

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .

Followers