Abang-abang saya penyanyi X.X

Assalamualaikum 
Credits : FB Kak Asnie

Sebagaimana tajuk , saya dah cakap abang-abang saya penyanyi =___= . Abang masuk pertandingan menyanyi lagu Maher Zain dan telah mendapat tempat kedua . Saya sarankan Abang tak payahlah dapat tempat pertama sebab hadiah tempat pertama ialah ....

Percutian 3 hari 2 malam ke Ariani Resort berdekatan Sutra Beach Resort di Terengganu . Last last Abang sendiri jadi tourist guide al maklumlah anak jati Terengganu serta abang kepada saya * eh dop sabbik * .
Sedikit petikan komen juri : Anda boleh pergi jauh dalam industri muzik .

=__________=


Aiseyh muka macam Walid . Haha . Curik gambar ni dekat Google , tapi hak sebenar milik zonartis.com whatever-lah kan . Tapi sekarang Abecik dah tak jadi penyanyi , dah resign . Eh tak tauu . Rekalah aku ni =.=

Sejarah keluarga ni memang pandai dan suka menyanyi kot . Dulu Walid suka nyanyi ( hasil report dari Ummi xD ) , banyak CD-CD lagu apa semua tuh . Tapi dulu zaman jahiliah * kata Ummi * , sekarang dah lain :) Alhamdulillah B-)

Abecik start berkecimpung dalam dunia seni bermula dengan Brothers , and then Brothers lagi akhir sekali solo . Dan ada satu album beliau tajuk Alpha . Lagu yang agak femes mungkin Manusia Lupa , Teman Sejati dan Ku Berlari .

Tapi taklah femes sangat =.= . Cukup-cukup makan jelah X.X


Haii yang tengah itu Amuh aku . Kan I dah cakappp ! Time tu Amuh dengan kawan-kawan Maahad Tahfiz Kuala Terengganu ( sekarang known as Institut Quran KT ataupun IQ Terengganu ) . Abang Alim dan Abang Taufik . Lagu diorang bestt :D

Masa aku darjah tiga macam tulah album ni keluar . Tahun 2005 =.= Tapi tahun 2004 aku dah dengar lagu Ku Ingin Kembali ( tajuk album nehh ) sebab Amuh nyanyikan aku sebelum tidur sebab sewaktu bulan puasa Ummi Walid tak ada pergi buat umrah .

Biasalah , anak bongsu mestilah mengada-ngada =.= .


Erkkk Abelong pun pernah berkecimpung dalam dunia seni dalam kumpulan Adams . Dah lama dahh , 1998 kot =.= . Dulu selalu tengok beliau dalam tivi lepas tu excited sebab dapat tengok dalam tivi dalam realiti beliau dekat KL T.T

Abecik pun asal kumpulan Adams tapi last sekali pergi dengan Brothers :)

Ohh itulah abang-abang saya yang comell # eh eh handsome lah bukan comell . Hahaha . Tapi Amuh saya memang comell sebab pipi dia chubby :P * dosse punye adik * Takpe , puji lebih sikit nanti dapat duit raya banyak ( ? )

Semua adik-beradik pandai menyanyi except for me . Huahuahua .

Breaking Dawn kiss fm 0111 Audio Interview: Robert Pattinson With Ryan Seacrest On 102.7 KIISFM   robert pattinson

Err ==" ini bukan abang saya , ini vampire yang gedik . Hahahahah ~ ! Suara beliau sedap tapi lagu beliau semua tak best sebab beliau nyanyi tak sedap ( suara ok , ahh korang tak paham , pergi dengar sendiri dekat Youtube lagu Never Think ) .

Ouhh UmmiWalidAbelong ke Alor Setar beberapa hari dan malam ni mereka akan pulang ke tanah air =.= . Jadi ambe nak pergi fetch mereka di epot-lah kot . Abelong taklah , beliau telah dicampak ke rumah beliau di Puchong ( dosse ayat ) .

Awal April ni aku exam OTI 1 . And then lepas tuh aku terus nak ke KL , you already know what I want to do there :D Ada lebih kurang sejuta novel nak beli nih . Oke tipu . Sikit jee :D CoFA , I Am Number Four , The Hunger Games series , Vampire Academy cancelled :D

Disebabkan Percy Jackson and the Olympians dah keluar movie dia , tak jadi baca =.= . Lagipun buku terlalu banyak , nanti tak concentrate pelajaran . Huahuahua .

Will Herondale ❤❤❤

BAII

Comments

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .

Followers