Assalamualaikum  Whoaaa, lambat kan aku post hari ini? Well, aku ni suka buat kerja last-minute sebab itulah aku tak online siang tadi. Actually dah ancam diri sendiri jika tidak menyiapkan Nota Sejarah, jangan harap kau boleh online! Huahua ~ Tapi sebenarnya aku memang nak online sebab tak ada apa pun nak buat.

So, maybe hari ini last day aku update kot. Kalau aku rajin aku buka-lah lappy ni esok lusa, tapi maybe not. Next two weeks, OTI 1. Dan hujung minggu ni pulak aku nak pergi KL. Lepas tu tinggal sekolah sehari. Ohman. Baru ingat nak buat kehadiran 100% tahun ni :P

Dan esok aku balik lewat, ada date dengan Sofiah, 'Ainul, Aina, Syafiqah and maybe Sakinah. Kiteorang nak buat Elemen 3 iaitu esei pulak untuk Kerja Kursus Sejarah. Wee~ Oh dan malam aku tak online sebab mungkin penat, or even aku nak buat kerja lagi kot. Maklumlah, pelajar rajin (?). Cis, rajinlah sangat.

And...goodbye everything! I think I'll keep the laptop in the closet ('',). It's the best way to keep me from distracted. Awrrrr! Goodbye Cullens, goodbye wolves, goodbye upcoming movies, goodbye news about everything, goodbye wiki, goodbye plot summaries, goodbye! Hello school again, and... Hello I Am Number Four book this weekend o(*^^*)o

Hello The Hunger Games! YES!

Err, but I think my mom won't let me buy too much books. Grr. And, especially NOT Vampire Academy. Well, I'm not really into that series, because it's not suitable for...teenagers? Then, you can say the same to Breaking Dawn. Huh. And the other novel series I'm reading are not over yet. Still, not suitable.


But...I Am Number Four is a must-buy-and-read book! I'm looking forward to buying it. I WILL! I WILL! And CoFA?! Well, I'll be going to KL after examination! Yeehaaa! Cassandra Clare, you're rocking my world! Wooohoooo ~ Anymore books? Tell me.

Goodbye blog! Goodbye blog walkers, goodbyeeee!

Wassalam.
BAII

Comments

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .

Followers