FaAzmi versi kutip duit :P

11.3.11

Vector-inspiration-15_large

Assalamualaikum loveeee Haaa , jangan main-main ! Korang tengah baca blog seorang bendahari kelas yang sangat garang dan berwibawa seperti harimau KAHKAH Perasan . Respect to my penolong kelas sebab visit sini HAHA :)

Tapi kepada pelajar-pelajar 3A2 yang datang sini , janganlah bayar duit kelas kat sini pulaaaaaaaak =.= . Program e-bayar belum wujud lagi bagi kita budak bawah umur niiii . Nak bank-in pun tak ada account bank lagi :P

Header sebenarnya inspirasi dari ThePinkGajahStory . Alaa , blog Kak Ryna yang semakin lama semakin comell serta kiut miut tu membuatkan saya sangat jeles ! Argh . Hahaha , kalau gajah yang ada dekat header Kak Ryna tu nama dia Pipink...

Teddy bear yang ada dekat header saya nama dia Sundae =.= . Sebab musabab bernama Sundae , hanya aku dan Allah sahaja yang tahu ... Nantilah beli teddy bear lagi , letak nama Merlin dan Mitchell . Baru syok HUAHUA

Hmmm , kelas tambahan dah dua hari start . Semalam ( Khamis ) merupakan cuti sempena hari sukan sekolah tapi form three tak cuti mana pun sebab pergi sekolah pukul lapan balik pukul empat setengah . Baik takyah cuti =="

Kerja sekolah ada setambun lagi nak kena buat .

Kerja kursus memang takyah sebut ah , memang perkara biasa untuk form three punya students .

Biasa cuti pergi KL , tapi kali ini tak . Tak pergi memana pun .

Sebab nanti buka sekolah nak pergi KL * sengkip kan bukak sekolah baru pergi :P * sebab Abecik aku nak pergi Yaman dan Abelong aku nak pergi umrah . Abang ? InshaAllah tak pergi mana-mana lagi setakat ni .

Abecik akan stay di Yaman , dengan Kakcik . So babaiilah semua abang saya yang pergi ke Yaman , Jordan dan umrah . Abelong pergi dengan Kaklong dan inshaAllah akan menziarahi Jordan , dan tengok Amuh :P

PERHATIAN : AMUH BUKAN KUCING --" JANGAN REKE WAHAI ADIB DAN SYAUKANI X.X

Okay ahh disebabkan post sebelum ni terlalu panjang , post ini pendek je HUAHUAHUA . Lately idea untuk blogging semakin berkurang gara-gara terlalu memikirkan homework .

Akhir kata , good luck in your life . PMR rocks :D

BAII
Post a Comment