When my heart is aching ...

7.3.11

Tumblr_l7c0bkobpg1qbt2nto1_500_large

Assalamualaikum :( Today I don't feel good and great at all . Nothing inspires me . I am sick and I can't think of anything much more . I just feel like throwing up and it felt so good to have a nice nap , even just for a while . But then things get much worse =.=

They didn't say I'm stupid and know nothing , but I understand what they mean . I don't care whatever they want to say about me , I'm just afraid that maybe one day if they need me to teach them or help them , I won't do it willingly .

Get what I mean ?

Or worse , I don't want to help them AT ALL . And by that time , it's not my fault .

Okay sorry . Tetiba emosi tanpa sebab yang jelas . Well , seperti biasa aku memang takkan cerita kat sini . Biasanya cerita dalam hati je ==" . Okay bulan Mac ni memang bulan orang emosi dan sensitip okay . Sebabnya ? Lain orang lainlah ragamnya :P

So untuk menggembirakan hatiku yang lara ini ... Sila layan aje apa aku nak buat heheh .


Ehhh comellnya Merlin sayaaaa ! Awwww ~ AAAAAAAAAAA . I want to scream ! :D


* speechless *


Okay Merlin kita sudah menjangkau usia tua dan amatlah tua =.=

Merlin + Gwaine = ❤❤❤
Weeeeeeeeeee ~


Colin Morgan sangat tampan cuteee ! AWWW ~
HAHA


Comell kan ? WAKAKA


Merlin Season 3 - The Eye of the Phoenix
Episod paling bestt ! Gandingan mantop Merlin , Arthur and Gwaine ! Yeahh .

Eh wait a sec .

Macam kenal je pakcik The Fisher King tu ? =.=


Tadaa !
Watak antagonis kedua terjahatt ! Huh . Sengkip .


Oh yeahh . Who's this ?
AAAAAA .
* gedikgedik ekekeke *


xDDD Saje je tunjuk sebab mata dia hitam pekat T.T


Wahhh , comell ! Twilight



The Mortal Instruments ! Woohoo !



Tessa Gray from Clockwork Angel , The Infernal Devices .
Description diri Tessa agak menarik , and character dia pun okay .

So far , I like Cassandra Clare's heroins most :D

At last , I'm feeling happier now . Hahaha . I have my own ways to release tension :D And mostly affected by Merlin and my novels . Oh yeahh baby ! I love them awww ~ . * suke ngat gedik =.=

Ouh semalam sukan sukan sukan ! Yeahh . Tahun ni , kita upgrade acara sikit , lontar peluru , tarik tali dan .... lempar cakera ! Woh woh woh ! Actually aku tak pernah reti pun main lempar cakera , tapi aku try je hari tu . And then dapat 2 mata sahaja !

Aku pun cepat-cepat tulis nama dan aku cakap dengan ketua muslimat rumah Hijau aku nak masuk jugak . Oh yeahhh . Last sekali hasil ajaran Adni ( or Anis , diorang kembar seiras tapi tak mengaku =.= ) dan Kak Aimi * sniff sniff kakak sapa lah ni * , aku bolehlahh jugak . Tips juga dari Kak Aimi :D

Ouh dan adik Kak Aimi jeles ! xD


Eh eh terasanya ? Huahuahua . Alhamdulillah lontar peluru dapat tempat kedua * lagi sekali , dah tiga tahun berturut-turut dalam silver jehh * . Johan digondol oleh rumah Kuning . Tempat ketiga rumah Biru . Aiseyhh , nak jugaaklah rumah Biru nehh ! >.<

Ohh ohh , saya mengamuk masa main lempar cakera ! HAHAHA . Semua orang terkejut aku lempar jauh =.= termasuklah diri sendiri . Seriously , sebab hari tu dapat dua aje markah . Lempar semalam dapat 4++ . Hahaha . Tapi semalam tak kira mata , kira kaki =.=

Alhamdulillah , dapatlah johan . Cover-lah sket lontar peluru tak dapat johan T.T


Tarik tali ? Semalam lawan rumah kuning . Grrr , sakit urat sendi otot badan akuhhh ! Semalam memang tak rasa apa-apa . Hari ini memang sangat lenguh dan sakit . Haishhh ~ Nasib baik Hasyimah tolong urut . Yang lain tu tolong sakitkan hati je =.=

Dahlah tiga kali , all dimenangi oleh rumah Hijau . Entah kenapa yang first tu batal , walhal yang tak ready rumah Hijau dan yang menang rumah Hijau tetiba jadi batal pulak yang first tuhh . Itu yang agak letih dan sengit masa yang ketiga tuh T.T

Semangat gile woh . Dan aku nak gelakk dan golekgolek kerana terlalu ramai penyokong pasukan rumah Hijau yang dok sabbik ! Alya ada , Kak Ti xD Walhal Alya rumah Biru dan Kak Ti rumah Merah . Ouh esok lawan rumah Merah , bro .

Tahun lepas kalah dengan rumah Merah , dapat tempat kedua . Tahun ini ?

Doa-doakan kejayaan rumah Hijau pada tahun ini okehh ! Khalid al-Walid ! Yeep !


BAII
Post a Comment