apabila bendahari kelas dot dot dot.

24.4.11

image

Hyy -,- sebenarnya tajuk entry tak habis tuh. Tajuk sebenar dia ialah ; Apabila bendahari kelas sendiri sudah boring dan malas hendak membayar duit kelas. Zzzzzzzzz! Tapi apakan daya, walau seribu orang bersetuju yang mereka juga malas nak bayar, tetap kena kutip juga.

Hamba sungguh boring membayar duit kelas kepada diri sendiri.
Erkh.
SNAPE! :D
* wat lolok ah diri sendiri *

Tadi, checklah senarai nama orang yang belum bayar duit kelas bulan April sebab ini dikira minggu last. Erk, memang last pun. Then, disebabkan kelas hari ini dah jadi dunia tanpa sempadan (kerana ketua kelas dan jirannya tak datang), aku pun terus cakap kat 'Ainul ;
'Ainul! Bayar duit kelas sekarang!
Dan 'Ainul telah memberikan respon yang negatif -,- Namun begitu, Alif yang telah mendengar kata-kata hamba itu kerana dunia tiada sempadan, lalu datang menyerahkan RM4 kepada hamba XD Terimakasih. Padahal memang nak bagi sekelas pun dengar. Kuikuikuiii :P


Aku dah malas nak pergi jerit nama seorang demi seorang dan, "Bila nak bayar duit kelas?" atau "Bayar duit kelas." -__- Itulah rutin mingguan/bulanan seorang bendahari kelas yang berwibawa blablabla perasan.

Dan hari ini tetiba ada neighbours baru sebab neighbours lama absent -,- Syaukani dapat notebook, so tak datanglah school. Faisal tidak diketahui, mungkin dapat jugak kot ('',). Nasruddin pun dapat, Hikmah, Ezatie dapat jugaaa. Nabihah sibuk berlatih speech choir sebab esok bertanding 0.o

Jadi kelas tiada ketua dan penolong.
Tetiba Syakir jadi tukang cakap, "Terima kasih cikgu!". Zzzz.

Izuddin dan Alif tetiba duduk tempat Faisal dan Syaukani. Lepas tu gelak dengan kuat -,- dan sangat sengkip sewaktu kelas tambahan Bahasa Arab tadi. Lalu aku berkata, "Sengkiplah orang ni." kepada salah seorang daripada mereka. Mujur dah bayar duit kelas XD

Lupakan mereka -.- I found a very cute picta! Lovveee it!
Quick little doodle for Mischievous Kiss! :D KIMHYUNJOONG~ <3
Oh Ha Ni Baek Seung Jo! Heee ~ Macam aku dengan 'him'! Huahuahua. Lalat, Itik, bukan gelombang okay. Orang lain. Hahahhaa! Yang tu skandal je, hok sebenor tiada siapa yang tahu MUAHAHA * jahat pelik? *

Comellah doodles kat cuteforeverandever.tumblr.com tuh tapi aku tak reti nak buat. Aku boleh je doodling guna tangan tapi akan jadi satu hallah pulak bila nak scan apa semua benda masuk laptop. Dahlah scanner beribu batu dari  bilik ni -,- * padahal kat dapur je XD *.

Hari ini daddy I * ewww gediklah aku ni -,- * ada mesyuarat PIBG sebab beliau kan AJK PIBG zzzzz. Nasiblah tak tunggu beliau balik sebab biasanya meeting habis pukul enam. Kelas tambahan habis jam 3:50 petang, jadi aku tak larat dah woii nak tunggu sampai pukul enam. Adohaii!

Dan sekarang ni sangat happy sebab esok Alya akan tidur di rumah sayaaa!

Requested from http://hugsarefree.tumblr.com/ :)

ILYSM 'Ainul and Alya!
Fiancee and grandma :D Weee ~ ItikLalatKambing rules! XD

Wassalam.
BAII
Post a Comment