ItikLalatKambing

25.4.11


Ohh haluu haluu semuaa! Adehh, apa kena dengan makcik PinkRidingHood neh? -,- Dahlah tadi kat sekolah segala macam misteri berlaku * walhal hari ini berlalu semacam hari yang lain juga, saja tambah saspen -__- *. Tetapi hari ini kelas jadi gempak sebab ketua dah datang XD

Art trade with http://cookieseve.tumblr.com/
Sorry for the fail Eiffel tower ; A; 

As you all know, ketua kelas 3A2 sangat sporting dan ceria! Dan semua kaum kerabat 3A2 sebenarnya sangat sporting dan happy-go-lucky and...err..mysterious? Tak adalah, actually semua orang sangat misteri di dalam dunia ini -,- terutama orang yang cakap orang lain misteri XD

Walaupun ketua memeriahkan suasana pada hari ini sebab beliau dan rakan-rakan asyik main bola aje -__-, tapi hari ini sangatlah panas dan lemas >.< Dahlah balik pukul limapetang aw aw aw ouch! Penolong pulak pergi Speech Choir dekat SMK Lembah Bidong dan dapat nombor dua! (^_^)

Tahniah Speech Choir SHAMS!
Biarlah orang nak kata apa pun, yang penting entum buktikan yang entum semua jaga ikhtilat.

Biasalah, budak sekolah agama memang banyak cabaran -,-
So, hadapilah dengan penuh kesabaran.

For my english brochure thing… again D:


Sekarang ni Alya tengah ada berlepak atas katil setelah online lima jam ketika aku gosok baju tadi -___-' ohh, dan setelah kami membuat sesuatu yang amat memalukan serta melucukan. Kami pun golekgolek sebab kami darat -,- Adoii adoii. Sakit perut gelak XD

Tadi baca kat newspaper, PM kita kata nak jadi Rakan Blogger. Aku tercari-carilah jugak tadi, jumpa website ini. Lepas tu dah tak tahu nak buat apa. Zzzzz ~

Baru je lepas tengok trailer movie Abduction. Stars Taylor Lautner and Lily Collins. Lepas tu ada aksi tu Taylor Lautner sebijik macam Jacob Black -_____- Time Jacob turun dari tingkap rumah Bella tu. Aww aww! Tapi Lautner pakai baju ahh XD


Soalan : Bakpe Lily Collins sangat dok comeyy mane? -,- Dokleh ahh jadi Clary ginim! >.<

Takpa ahh. Bukan aku pun pilih casts movie-movie ni zzzzzzzz. Nak Alex Pettyfer jadi Jace !! - Padah tengok cerita yang Pettyfer berlakon banyak sangat, I Am Number Four terutamanya dan Beastly. Derrrr ~ Tapi biarlah yang jadi co-star/heroine tu lebih muda dari beliau Zzzzz!

Oh, tertengok video Grenade - Bruno Mars.
Dah agak dah last sekali mati.
Kena langgar dengan LORI pulak tuh XD

Wavyy babyy! :D 'Ainul dan Alya je paham. Woots.
Aigo =.=

Wassalam.
BAII!
Post a Comment