perkara yang dok sabbik.

27.4.11


GIGANTIC COOKIE  ♥ :3
My sister requested this!

Alahaii. Ape kabo anda semue? Harap sihat, kalau tak cepat-cepat pergi klinik atau hospital. Today aku belajar punya belajar punya belajar, last sekali sampai dah tak terbelajar (???). Sebab kena standby jadi wakil untuk ambil hadiah bagi Hari Anugerah Kecemerlangan esok.

Hari ini rehearsal je. Kuii ~
3A1 dan 3A2 semua terlibat. Itu kata cikgu.
Kata ustazah, hanya 3A1 saje yang terlibat.

Tapi aku tetap pergi esok (memandangkan 3/4 pelajar 3A2 taknak datang) bersama-sama Sofiah dan dua budak asrama -_____-". Oh, jangan lupakan ketua kelas dan Izuddin serta Zulfadhli. Jadi, total yang datang...err...errr...tujuh orang? Yea! Pandai korang kira -,-

Ohh, minggu ni first time sampai rumah sebelum pukul lima! Hari-hari sebelum ni, pukul lima setengah baru sampai rumah. Grrr! Esok lagi awal, pukul 12:30 tengah hari dah boleh balik! Yeayyy! Penat jugak kelas tambahan tiap-tiap petang -,-

Dan Alya tak datang sekolah =___=
Semalam main catur dengan 'Ainul, aku kalah. Oh yeah. Macamlah aku reti main catur. Deeerrr ~

And today...
Masa kelas tambahan tadi, time dah rilek rilek, ustazah tengah buat Ujian Tilawah dan Hafazan, panggil nama seorang-seorang, budak-budak lelaki yang dah siap ada ke patut pergi buat liqo' kat ruang belakang Bilik Multimedia tu dan main gusti lengan?!?!

XDDDDD
Adehh. Sakit perut aku gelak.

Dahlah yang lawan gusti lengan tu kawan baik -,- Qay dengan Haz. Eh, jap. Sejak bila budak kelas aku ada nama ni, nih? Oceceeh. Puak-puak terlampau atau geng aku mesti dah tahu siapa. Budak 3A2 lagilah tahu kerana mereka berada di tempat kejadian. * eh gediklah nama Qay gini -,- *

tiny-beat:

art trade with cuteforeverandever I’m so sorry that it took so long xD I kinda got too lazy for some reason. I hope you like it ♥

Too cute! <3 :D
Thank you so mcuh!

Dan semalam Amuh telefon! Ohyeahh! Beliau cakap nak hantar email, and dah hantar pun tapi tak ada pun kat Gmail aku check tadi T____________T Ke salah email? Aiyayaiii. Ini email saya ;
holkodotsy@gmail.com
bukan ,
holcodotsy@gmail.com
Okkk?

Wassalam.
BAII!
Post a Comment