Alhamdulillah, imtihan BEST :)

25.5.11

35388_425979022096_373443717096_5100476_5980820_n_large

Assalamualaikum bloggers yang comell semuaa! Hoyeahhhh, alhamdulillah imtihan aku dah tamat tadi, berakhir dengan Paper Civic yang gila tak sangka sangat susah -__-" Oh puncanya tak baca pun buku teks Pendidikan Sivik dan Kewarganegaraan pinjaman kerajaan tuh. HAHA

And then paling aku nak gelak guling-guling ada satu soalan ni berbunyi begini lebih kurang;

Siapakah pemenang Anugerah Bintang Paling Popular tahun 2005-2006?
A. tak ingat
B. tak ingat
C. Asmawi Ani
D. tak ingat

XDDDD Aku pun cakap ah dengan Sofiah, "Piah, cer tengok soalan nombor ni. Sabbik ke tak awak rasa?" lepas tu Sofiah pun tengok dan ketawa overdose -__-" Lalu dengan selamba dek beliau berkata, "Mestilah Mawi!" kuat jugak sikit. Lepas tu kiteorang guling-guling XD

Habis tu mestilah Mawi. Nama-nama yang A, B, D tu semua tak kenal. Lain ah kalau letak Shaheizy Sam ke, Siti Nurhaliza ke, Datuk K ke -__-" Tapi kompem aku tak jawab Shaheizy Sam sebab dia menang yang tahun 2010... Err kan?


And then after Geography punya paper, habis pukul 9.15 pagi, start paper seterusnya pukul 11 pagi. So banyak lagi masa * ha ha yalah tu -__- *  aku pun pergi stadi dengan Alya dan Sabrina dekat kelas diorang, 3A1. Alya pilihan Pertanian, aku dan Sabrina Ekonomi Rumah Tangga.

Dan seperti biasa kalau dah aku, Alya dan Sabrina digabungkan dalam satu masa memang tak berapa nak stadi ah. Tapi stadi jugak sikit sikit dan! Alya ada buat akronim ke apa entah, aku gelakkan beliau sebab kelakar akronim tuu. Last last aku ingat dan masuk dalam paper aku XD

Paip agihan. Right? XD

Then masa tengah stadi tu masuklah 'Ainul Munirah. Aku pun cakap dengan Sabrina, "Sab! Sab! 'Ainul-lah!" then kiteorang buat-buat menyorok di sebalik buku yang kiteorang tengah pegang. Kununn tengah sembunyi dari makcik Itik tu ler.

Aku dan Sabrina pun ketawa control gila XD Adehh. Adehh.

Last sekali Sabrina cubit tangan aku dengan kuat sampai merah. Sakit jugak tapi buat muka selamba derk je. Huahua. Bila tengok sekali lagi beberapa minit kemudian, BIRU ok. BIRUUUUUU ~

Habis tu kiteorang start exam KH. Aku dah baca bab teras pepagi buta tadi start lepas Subuh. Bab ERT baca gitu-gitu je masa dekat kelas 3A1. Derrrr ~ Bila 'Ainul datang, hmmphhhh JL Humphreys lah jadinya (???) Hahahaha.


Okey paper Sejarah sangat tidak senang -___-" Soalan satu dah ramai orang salah. Aku pun salah, derrr. Dah dia tanya KAEDAH, dan kaedah pengkajian sejarah ada tiga je, LISAN, BERTULIS and ARKEOLOGI. Yang pergi jawab pandang dengar tu apekehalnye?

Aiseyh.

Geografi? Aku tak ingat yang 1cm mewakili 2km tu blablabla. Sebab... Aku pergi buat 1m mewakili 2km -___-" Mana ada orang buat atas peta topografi 1m! Kecuali ah peta topografi tu dibuat dekat kain rentang yang besar gedabak tepi Mydin Mall tu. Hush.


Ngehehehehehehssss! Watch out all of you, here I come! Muahaha. And MPH, you too watch out. Oh well my sisters recently planned on going to Kuala Lumpur then I screamed, "I want to go! I want to go!" and they let me XD But the due date is currently unknown.

What books should I buy? Oh okay! Vampire Academyyy! Oh oh oh! Rose and Lissa! And Christian Ozera! Oh, not Dimitri Belikov. Actually aku sengkip dengan si Dimitri ni sebab dia suka dekat his own student. Dimitri ni mentor kepada Rose blablabla.

Tapi rasa-rasanya nanti kena bebel oleh Kakak dulu -__-" Kakngah no hal, beliau sangat support aku baca novel-novel English ni even though sometimes aku terlalu obses :P Hahak..

Ok, Amuh tak kasi tidur sebab katanya exam dah tamat. Heii, perang dah tamat ke? Belom. PMR belum lagi? Pre-trial? Trial? Arkkkkk.

Itu je kot hari ni. Esok lusa tulat tumbing tunggeng ada kem marathon balik pukul lima. Yeahhh. Jom gi kem ramai-ramai :)

Wassalam.
BAII
Post a Comment