Love is never ugly :)


Setelah semalam bergelut dengan perasaan yang amat marah dan emosi -___-", hari ini aku kembali tenang setelah mendapat tidur yang secukupnya. Kuangkuangkuang. Nampaknya post semalam membuatkan 'Ainul mengamuk pulakk XD

Just gonna stand there and watch me burn.
That's alright 'cause I like the way it hurts.


Sorry, terbawa-bawa. Kalau dengar yang Rihanna punya, lagilah aku nak gelak guling-guling sebab si Eminem tu nyanyi penuh semangat dan aksi dia kat video klip tuh agak mengkelakarkan. But, video klip dia agak bangang ah -__-".

Okay, lupakan Rihanna ft. Eminem serta lagunya. Jom kita dengar orang ni pulak nyanyi :P


Huehuehue ~ Sabbik dop akhir sekali tu? Thanks Mumus. Macam Mumushes plop XD Buat pengetahuan semua Mumushes ialah 'Ainul Munirah ye, saye suke panggil die Munirah sebab takde orang panggil die ngan name tu :P

So, hari ini cuti sebab Hari Wesak, although takde sape pun kat Terengganu ni sambut --" ! Almaklomlah, 1Malaysia, bukan? So semua orang kena cuti kalau orang cuti. Except kalau hari jadi sultan negeri ke, baru-lah negeri itu sahaja yang cutiii :D

* tengah tunggu download cerita Beastly dekat Utorrent yang baru 4% dari semalam *

Mana taknya, 0.1% seminit. Memang lepas exam pulaklah aku tengok. Tak pun aku pergi beli CD je, kang senang? Huahuahua. Takyah download, tapi kena pakai duit ler. Dahlah tengah pokai dua tiga menjak ni -_-" Menabunglah katakan :P

Okay okay. Jom layan video lain pulak. Hahahaha. Video je kot hari ni :P


Ohh Merlin comell! But, Merlin will NEVER be Peter/Shiloh Fernandez! They are not the sameeeee! Muka Merlin baik gila babeng, muka Shiloh kejam wohh dan sengkip tengok. Grrr. Jangan samakan tau! Arthur boleh jadi Peter, but Merlin? Oh Henry/Max Irons! XD

Alahaiii, nak tengok Beastly! Cerita dia comell, because LOVE IS NEVER UGLY. Aww aww ~ Vanessa Hudgens rocks * tetiba padahal hari tu benci gila doe XD *! Lakonan dia mantap kot, mengikut trailer je. Oh Pettyfer! XD Kakngahhhhhh! Jom gi beli CD sekarang! >.<


Oloh comellnya! COMELLNYA! Grizzly bear! Aumm! Oh Emmet, how dare you drain this harmless little creature's blood * yeah right *! Wuwuwuwu ~ Gebuuu. Like my Teddy! Hahaha. Comellllllllll! Geram ase tengok Y.Y Kalau Beastly jadi bear gini, konfem I jatuh hati XD

Oh BTW, trylah baca Beastly punya novel by Alex Flinn. Yang time dia tengah chatting dengan Froggie (Frog prince), SilentMaid (Little mermaid being human), Grizzlyguy (Snow White and Rose Red). Sengqip sangat! Ending, Grizzlyguy jadi manusia. All jadi manusia, except mermaid (exactly like in the story -_-).

Adalah Mr. Anderson ni, dia konon macam buat group chat untuk puak-puak yang terkena curse neh. Haha. So, dia ni nak tolong, kira macam kaunseling-lah. Ini petikan dari chat diorang masa Grizzlyguy jadi manusia XD


Froggie memang lawak XD Dia tak boleh taip betul, sebab dia taip guna kaki kahkah. Grizzlyguy masa masih bear lagi dia cakap dia bawak laptop dia all the time XD Kan wireless internet connection. Adoiii! Beast pulak tah habis-habis jealous dengan Grizz.

Then, time Beast/Adrian nak pergi selamatkan Lindy, dia berlari naik subway dan semua orang tengok. Dia tak pakai cloak dia, so nampaklah ke-beastly-an dia tuhh. Lalu semua orang bertempik takut dan call polis ke apa entah. Beast lari lagi laju nak pergi selamatkan Lindy!

Lepas tu, Lindy kissed him -__-" Dah, tamat curse. Then, masuk lagi group chat.


Dok ngaku tehhh! XDDD Lindy pun back-up teh. Adehh ~ Tak mengaku terusss!

Takpe, takpe, cerita ni best, adventure ada, pasal tanam pokok bunga, friendship... Ohhh! Best. Biarlah moden pun. Lagii, ada pasal ayah yang tak bertanggungjawab -__-" Adrian and Lindy, dua-dua ayah diorang sangat sengkip. Nok katok wase >.<

Key ah.
Nak blah.

Wassalam.
BAII

Comments

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .

Followers