oh man, I really need that BOOK.

4.5.11


Hi semua! Surprised! Amacam, PRH (PinkRidingHood) tak update blog sehari, rasa pelik tak? Muahaha! Semalam aku bersengkang mata siapkan kerja kursuuuusun! Adehhh, mujurlah aku tak macam kengkawan lain yang tidur pukul 2, 4 pagi siapkan kerja kursus.

Aku tidur pukul 10:30 malam. Penat.

Mana taknya, sampai rumah dah pukul 5 petang, lepas tu makan makan, start buat kerja kursus. Dahlah kena buat esei untuk setiap hasil kajian. Waduhhh! Mujur Sejarah saje, Geografi punya, cikgu tengah tanda drafts aku kasi. Dan kerja kursus Geo cikgu nak sebelum cuti. ARK!


Do you see the picture up there? Yes, I really need to read this book! Ahhh, geram betol! In Malaysia tak release lagi, adoyaii. Yang akan release in time pun maybe the Fallen novels, kenapa entah, maybe sebab TMI ni tak femes sangat kot kat Malaysia ni.

Hello!!! * syafiqah mesti gelak baca XD *
Here, in Malaysia, walau tak femes, the books have fans! Even tak ramai, tapi ada! Grrr.

Dahlah hari itu Ummi dah kasi warning, "No more books this year!" setelah aku memborong sembilan novel di MPH pada tarikh * err tak ingat *. Tapi tengoklah, nanti kalau pergi KL aku beli lagi -__-' Tapi entah bilalah pergi KL pulak ye... Passion will be released on 14th June 2011.

Hope I can buy it as soon as it is released XD

WADDE? Dah masuk bulan Mei ni PinkRidingHood! PMR bulan Oktober, cuba kira guna jadi berapa bulan lagi?! Kalau malas sangat, pi ambik kalkulator, kira! Dahlah OTI 2 seminggu lebih lagi. Kelas tambahan pulak semakin banyak, homework pun lagilah.

And semua tak berkesudahan, selagi bertangguh.

So....

RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN RAJIN

That's the spirit! Hahaha. Yaa, aku kena rajin mulai sekarang. Rajin ulang kaji, rajin belajar, rajin berusaha, rajin berdoa, rajin beribadat, rajinnnn! Dan, malas online. Malas tengok tivi, malas bertangguh, malas main-main, malas memikirkan hal-hal yang tidak penting.

Shut up love for now on! JUST SHUT UP.
Just the love for Allah, Rasul and family.
My friends, 'Ainul, Sofiah and Syafiqah. Yes, them :)
And all the girls.

I won't say anything else left.

Wassalam.
BAII
Post a Comment