Twitter, Twitter, Twitter!



Haipp! Hari ini second entry dah ni. Wee ~ Actually pagi tadi online sekejap sebab nak cakap semua benda tuh. Alaa, yang 3 to celebrate and 1 to mourn tuu. Yang ni update sebab nak cakap pasal Twitter sket * again XD *.

And this is for Twitter XD Lots of things are happening! Gahgahgahhhh.



-_-" Macam-macamlah kat Twitter.

Hmm, actually nak tulis nostalgia zaman dahulu kala, tapi simpan dululah. Sebab dah lewat, aku nak tidur esok sekolah. Hoi hoi, Hari Pekerja 1 Mei sahaja, dan cuti pada tarikh tu jelah. Jangan sesedap hati tambah cuti sampai hari Khamis ni, 5 Mei. * tahulah belum siap kerja kursus :P *

Alhamdulillah, tak sia-sia aku membunuh waktu aku untuk berFB dan berTweet dengan membuat kerja kursus aku, dan akhirnya telah siap! Erk, satu je lagi tak siap, senarai kandungan dan muka surat. -__-" yang lain semua dah beres. Woohoo! Kan best kalau semua nota pun dah siap X.X

Derr, sekarang ni tengah ribut pasal 'satu kes' ni. Aku pun hairan, dah lama dah perkara ni berlarutan, bila perkara 'tersebut' menyentuh isu yang para remaja sekarang sedang obses, macangge nak pecah FB diorang meluah rasa. Aiseyh.

Aku tak pernah melenting pun?
As if they never did it before.

Biasalah, manusia 'kan. Tak boleh nak terima kenyataan. Padahal orang lain yang tak obsesi dah lama menyedari hakikat itu dan sedang duduk dengan tenang memerhati dan meneliti tindakan diorang yang takkan ke mana jugak -___-'

But, I'm team Switzerland :P

Yeay Max Irons, Pettyfer and Paul Bettany! XD * without motive *

BAIBAI

Comments

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .

Followers