Belog Nadhirah 1st Giveaway

11.8.11

Tumblr_lpdyrngnli1qlzi5wo1_500_large

Assalamualaikum semua :) Eh eh hari ini kali kedua aku update ke? Oke tak paham akuh =.=" Tadi memang down gaya baby are you down down down down down. Semalam dahlah 'Ainul The Vita Dolce cakap muka aku macam orang hilang anak, ada ke patut?! Tak patut tak patut. Hari ini dia cakap apa entah lagi kat aku, aku dah tak ingat. Tapi ada jugaklah perkataan, "hilang" tu.

Oke, back to the main topic. Aku saja saja je nak try giveaway ni sebab tak ada kerja. Lagipun aku jumpa blog ni tengah-tengah cari tutorial buat doodle. Nahh, tetiba Kak Nadhirah/Nad ni ada tutorial tu kat blog beliau! Terima kasih terima kasih. Kak Nad ni tak kedekut ilmu langsung. Segala macam benda beliau buat tuto di blog beliau. Dahlah comel dan simple. Satu konsep yang amat aku gemari.

Comel, tapi tak berat dan nampak simple.
#blog aku berkonsepkan sebegitukah? sibuk rabbit kat atas je x]

klik banner untuk ke main entry of hers

hadiah-hadiah untuk di giveaway-kan ialah :

1)  doodle x 3 *nad lukis sendiri hehe
2)  domo keychain tajaan needle and thread x 1
3)  hp pouch tajaan needle and thread ( boleh pilih design ) x 1
3)  edit keseluruhan blog x 2


hadiah mungkin bertambah jika banyak penyertaan. terutamanya barangan dari needle and thread.

syarat penyertaan :

-follow blog nad dan needle and thread
-like page needle and thread  (sila log in facebook terlebih dahulu @ kalau tak boleh jugak, search je kat facebook : needle and thread )
 -buat satu entry @ tumpang mana-mana entry tentang giveaway ini.
 -copy banner dan lekatkan pada entry tersebut dan link terus ke sini.
 -tag 2 orang blogger lain *tak wajib
'AINUL MUNIRAH, NUR ATHIRAH, NUR ALYA AQILAH

- tinggalkan url entry tersebut dekat comment box entri ini.


TARIKH TUTUP : 25 OGOS 2011

#ambik engkau sebijik pergi copy dari sana x]

Eh eh comellah kan doodle Kak Nad ni? Aku tak pernah agi buat doodle tak pakai tudung. Err, lepas ni mungkin akan berjinak-jinak. Tapi lebih baik kita fokus kepada yang bertudung dulu ye tak? Sebab sebab err err, sebab tak reti buat yang free-hair -..- Ada sekali aku pernah buat rambut dia tersangatlah kaku! XD Kalau nak tengok boleh ke Tumblr aku. Tapi jaga-jaga kerana penuh gambar Merlin =.=

Tarikh tutup sama dengan tarikh tutup penyertaan pertandingan Geometrical Sketchpad anjuran ExxonMobile yang aku masuk dengan Vita Dolce dan Alyaqilahassan96. Esok lusa nak bertungkus-lumus laaa ni pergi menggodam software tersebut. Kuikui. Afiqah, Naddy dan Ain pun masuk. Diorang satu kumpulan. Aku, Vita Dolce dan Alyaqilahassan96 sekumpulan :D

Okie okie, baiiii.

Meow?
For my Piah hehe XOXO - Garan ke? :P

Post a Comment