Unbelievable.

25.8.11

Tumblr_ljfia4qqdq1qcxpboo1_500_large

Assalamualaikum ❤ Oke post ini pendek jaaa. Mysterious tak gambar di atas ni? Hihi. Cuma ada beberapa perkara je aku nak update. Beberapa perkara yang unbelievable;


  • Kita akan raya dalam masa kurang seminggu
  • Syawal tahun ni sekolah aku berbaik hati bagi kuih raya banyaaaak sangat. Ada 20 bekas lebih kuih raya setiap seorang. Wah wah wah! Biskut cornflakes ada lapan bekas, aku dah hadam dua tiga bekas. Sedappp! Menjilat jari wa cakap luuu!
  • Raya tahun ni hanya lima atau empat hari sahaja T^T
  • Buka sekolah terus sambutan hari raya and then jadual anjal sehingga kulit lebih anjal (?)


And finally....

Alya pergi sekolah esok!!! Buat julung-julung kalinyaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

#tapi tak tauu ahh tiba-tiba dia tak muncul esok

Esok tak belajar, ada majlis apa entah. Biasanya si budak tu tak datang kalau ada event. Macam beberapa orang budak kelas aku, asal ada event, memang muka dia je takde.

Apa nak jadilah, dahlah hari-hari main batu selambut.
Post a Comment