Posts

Showing posts from September, 2011

The Beginning of The End.

Image
Assalamualaikum. I can't believe I am still updating this blog when PMR is just three days to go. Feeling kinda tired due to unconditional numbers of numerous classes. HAHA But seriously I don't know where do I get this spirit to attend EVERY CLASSES held at school. A few days ago, I had a fever then I went to the doctor, she gave me medicines and I went to school -_-"

Things seemed to be perfect these days. We apologized to each other, cried to one another, and then make mistakes again, remind ourselves that we have already apologized. After all, we are not called humans if we do not make mistakes, right? :) I believe we will achieve our best in our goals! It's not an easy thing to do, but all we can do is to struggle for these priorities;
OURSELVESOur parentsOur teachersOur beloved school, SMKA SHEIKH ABDUL MALEKSheikh Abdul Malek, Tok Ku Paloh himself :)"O Allah, we pray to You that you grant our wishes to give us health and knowledge and Your Blessings for the …

Ikan Goreng cecah Sambal Belacan.

Image
Assalamualaikum!

Siapa rindu aku???

Tak rindu?

Ok.

Aku baru lepas edit blog. Jahanam jugaklah jadinya. Aku tak reti sesuatu. Tak apa, nanti lepas PMR aku jahanamkan lagi coding. Zzzz.

Hah, siapa suka makan ikan goreng cecah sambal belacan ni?

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Image
Assalamualaikum ❤ Hari ini dah masuk hari raya ketiga. Semalam aku tak sempat nak update sebab sebelah malamnya sangat busy bee sebab Abanglong and family, Kakak and hubby serta Abang and family sampai. Jadi, riuh rendahlaaa rumah I youuuu. Pak sedara aku and family pun tidur sini  jugak semalam, lagi laaa meriah boom boom kebabooo -_-" Aku update sekalilah jugak yang semalam. Cerita pasal semalam :D
Cousin aku, Pa'a (LOL) - Farha Jalila atau biasa panggil Acik je, dia stay sini sampai hari Sabtu. Dia pi KL dengan Ummi. Semalam, pukul 12 kiteorang belum tidur, kiteorang menjamu selera di dapur bersama-sama Abang dan Fifi Junior (???). Siapakah Fifi junior? Ingin tahu? Ecehhhh. #woii, bukan anak aku, aku mana ada anak lagi -_-"
Semalam jugak pergi rumah seseorang. Awww! Malunya nak cakap lollzzzz. Pergi rumah Kak Didi gituuu. -,- The gentlemen. (kecuali Arisya tu xD)
The women. (girls are not present xD)
Balik balik tuh. Ada tetamu. Iaitu Acik dan Alang. Kuikui. Abang pun …