Posts

Showing posts from October, 2011

Laparlaaa plak tetengah malam buta ni =..=

Image
Assalamualaikum, yokk yokk wuuhuu! #pehal budak ni kian lama kian tak keruan -,- Eh eh makanan apa kat atas tuh? Nak cakap macam telur, takde kuningnyaaaa. Pancake kot. Ahaks. Tapi apa-apapun aku tetap lapar sekarang ni. Aku makan nasi sekali je hari ini, bukan diet, aku dah start tabiat 'holiday dah start' aku. Ada jugak nama tu. Hiahiahia #suka pesen baru macam cowboy je Aku makan pizza dua slice yang kecik bertoet T^T

Tabiat 'holiday dah start' aku ialah baca novel. AYOK!!!! Fifi dah start baca novel, so nothing can stop her-lah. Novel yang diorder belum sampai, so kita baca jelah novel yang sedia ada ye tak?? Buat apa Kakngah beli tujuh novel Harry Potter hanya untuk disimpan di library rumah aku ni saja? Daripada aku tunggu novel yang tak sampai-sampai lagi tu, baiklerr baca Harry Potter. Best pun best :D

Aku dah habiskan dah Harry Potter and The Philosopher's Stone (Book #1) hari ini xD

Baru je start baca tengah hari tadi. Ngehngehngeh. Sikit je pages dia, 2…

Amboi mentang2 aku cakap dah berdekad tak kena tag xD

Image
Assalamualaikum and hyy! Oh kerja aku sekarang kumpul tag kot -_-" Tapi aku tak tag orang lain sebab aku tahu dan sangat paham bloggers lain pun dah banyak kena tag. So, aku tukang buat tag jelaah. Thanks for tagging keyh! At least ada jugaklaaa something aku boleh post kan daripada duk melayan perasaan aku nih. Tak pasal-pasal emo pulak nanti wahaha

Aku 'kan dah buat sebelum ni yang 11 things benda alah ni, so aku malas laa nak copy past rules dia pabenda semua. Aku just jawab soalan je lah yekk. Err, nasib baiklaahh soalannya lain-lain. Sekali lagi terimakasih tag! Serious, doe. Tak ade idea nak blog pasal apaaa zzzzzzzzzzzzz.

Ochin
Do you love me ? Harhar .
I don't know what to answer.

What is your full name ?
Fatin Athirah Azmi.

What is your nickname ?
Fifiey

Do you have mixed-blood ? What ?
Maybe, I don't know. Don't care. Mixed blood or not, taqwa is the key.

What is your dream ?
Last night's dream, you mean? xD

What is your boyfriend name ?
Do I have …

Google dah Block Domain Service CO.CC

Image
Assalamualaikum and good evening (evening hape, dah midnight pun). Aku lambat post hari ini sebab tak ada idea. Aku bukan pergi sekolah pun. Biasalah, kalau pergi pun bukan boleh buat apa sangat. Kawan-kawan pun lari entah ke mana, so aku sorang-sorang jelaa. Daripada aku sorang-sorang kat sekolah, baik aku duduk rumah ni, at least Ummi dan Walid aku ada. Laptop pun tak ke mana xD
Yelah, dah orang lain semua join aktiviti masing-masing. Tinggallah aku seorang diri. Sedihhh -_-"
Tapi takpa ah, aku stay kat rumah je kan. Sedih pun tiada guna. Lebih baik aku layan Merlin ke hape ke, edit blog ni ke. Hmm, tak boleh layan Merlin sangat sebab latest episod dah tengok. Just tengok-tengok tumblr jelaa. Tau-tau jelah tumblr tu banyak gambar comell and funny. TEEHEE ♥ Tapi biasanya aku bukak Facebook je, main Baking Life ke ape. Kawan-kawan takda online, diorang gi sekolah -_-
Hah, cakap pasal tajuk entry ni kan...
klik gambar skettt
SOBS SOBS SOBS. Actually aku tak kisah pun masa aku teng…

So Agak-agak Aku ni Macam Ada Parental Love tak? HUAHUA

Image
Olla and assalamualaikum ♥ Hari ini aku sangatlah rasa macam err err bahagia semacam jer sebab aku dapat jumpa boyfee aku berbakti kepada negara! YEAH, betullah, tak tipu tak tipu kalau aku tipu aku dosa kan kan kan? Actually kan, aku tak reti sangat nak tulis intro panjang-panjang ni, so kita teruskan dengan isi terus jelah, k? Dalam exam pun, bab-bab pendahuluan ni memang aku kurenggg. HAHAA

Kat sekolah aku, berbagai-bagai aktiviti yang sekolah buat untuk membuatkan para pelajar form three datang ke sekolah dengan penuh semangat dan kerajinan! #errr errrr walaupun pada hakikatnya aku pun malas nak ke sekolah -_-" Aktiviti-aktiviti ini dinamakan aktiviti Pasca PMR. Banyak jugaklaaa aktiviti menarik, tapi menarik ke tak ke, mari kita terjahh! #abaikan

So, pagi tadi nak dekat pukul 11 pagi cenggitu, kaunselor kumpul beberapa orang pelajar (asalnya nak kumpul seberapa banyak yang ada, tapi akhirnya dapat 12 je) untuk jadi tutors dekat sekolah rendah kat depan sekolah tu. Padahal h…

Dah Berdekad Aku tak Kena Tag.

Image
Assalamualaikum. Second post hari ni! #mentang-mentang pagi ni bangun awal Second post aku ni sebab nak buat tag dari beloved MunirKhayrin and Syamira. Serious, rasa macam zaman paleolitik dulu aku kena tag #wah pandainya awak berbohong Tak, takdelaa sampai zaman paleolitik. Zaman neolitik adalah kot. Erm, aku baru je lepas tengok cerita Barbie: Princess Charm School. Ngeee~ Lama gila kot tak tengok Barbie.

Thank you Khayrin for tagging;)
VAMPIRE DA RULES You must post these rulesEach person must post 11 things about themselves in their journalAnswer the questions the tagger set for you in their postAnd create eleven new questions the people you tagged to answer (I have to skip this)You have to choose 11 people to tag and link them on the post (this, too)Go to their page and tell them you have tagged HIM / HER (skippo o'shea! xD)No tag back!No stuff in the tagging section about "YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS" YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST, WITH AL HONEST…

Followers