Laparlaaa plak tetengah malam buta ni =..=

28.10.11

Pizza_destaque_large

Assalamualaikum, yokk yokk wuuhuu! #pehal budak ni kian lama kian tak keruan -,- Eh eh makanan apa kat atas tuh? Nak cakap macam telur, takde kuningnyaaaa. Pancake kot. Ahaks. Tapi apa-apapun aku tetap lapar sekarang ni. Aku makan nasi sekali je hari ini, bukan diet, aku dah start tabiat 'holiday dah start' aku. Ada jugak nama tu. Hiahiahia #suka pesen baru macam cowboy je Aku makan pizza dua slice yang kecik bertoet T^T

Tabiat 'holiday dah start' aku ialah baca novel. AYOK!!!! Fifi dah start baca novel, so nothing can stop her-lah. Novel yang diorder belum sampai, so kita baca jelah novel yang sedia ada ye tak?? Buat apa Kakngah beli tujuh novel Harry Potter hanya untuk disimpan di library rumah aku ni saja? Daripada aku tunggu novel yang tak sampai-sampai lagi tu, baiklerr baca Harry Potter. Best pun best :D

Aku dah habiskan dah Harry Potter and The Philosopher's Stone (Book #1) hari ini xD

Baru je start baca tengah hari tadi. Ngehngehngeh. Sikit je pages dia, 200+ so in one day dah boleh habiskan. Kakngah cakap English dia susah, kenapa aku baca biasa je?! Susah lagi Twilight, The Mortal Instruments and blablabla??? Kfine, maybe yang dimaksudkan Kakngah novel yang seterusnya kot. Tapi serious Harry Potter cute dalam buku, sweet gitu! Tapi in real life pun comel x]

At first I was hating Hermione Granger y'know?????
Tapi bila dia dah kawan ngan Harry and Ron, suka laaa HIHI

Tumblr_llx4arl2gj1qcsrbao1_500_large

YEAYYY I'm in Ravenclaw!!! Huahuahua. I would never be with Gryffindor or Hufflepuff or Slytherin :3 Just Ravenclaw, 'kay? Lainlaaa kalau dia tukar Hufflepuff tu dari Gwen ke Lancelot. Tak pun Gryffindor tu Sir Leon! Ngehngehngeh. Slytherin? Never! Sebab dalam buku HP, rumah Slytherin memang kejam sket. Tapi aku tak boleh nak elaklah kat sekolah aku rumah Hijau dan Slytherin hijau -_________-"

AH MERLIN RAVENCLAW JADI AKU PUN RAVENCLAW!
#tetiba je, orang lain mesti nak jadi Gryffindor teehee

Tumblr_ltnhqnzo1c1qencpdo1_500_large

Hi, Harry! I adore you, but, seriously, you aren't as cute as Merlin and you're not Merlin. Sorry.
Hey, Daniel Radcliffe. I know you're a great actor and everybody thinks you're sweet and handsome and hot. But, sorry, I'm still a Morgan. Colin Morgan is cuter than you.


#tapi pehal aku tengok gambar Harry masa ni macam err err macam Vito? xD

Serious tadi tengok Vito sangat sweet. Tak caya tanya Didi a.k.a Dodo. Cameraman pulak pergi zoom in perrghhhh lagi cair laaa cheese atas pizza yang aku tengah makan masa tu. Haha. Lepas tu Ricky dengan Nada terpegang tangan alaa macam tak biasa adegan macam tu lepas tu slow motion dan pegang tangan selama patploh hari and then awkward moments lepas tu blushing awwww -_-"

Ok, last!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tumblr_lt4mt3tht81qd962oo1_500_large

NGAHAHAHAHAHA

Amboi mentang2 aku cakap dah berdekad tak kena tag xD

26.10.11


Assalamualaikum and hyy! Oh kerja aku sekarang kumpul tag kot -_-" Tapi aku tak tag orang lain sebab aku tahu dan sangat paham bloggers lain pun dah banyak kena tag. So, aku tukang buat tag jelaah. Thanks for tagging keyh! At least ada jugaklaaa something aku boleh post kan daripada duk melayan perasaan aku nih. Tak pasal-pasal emo pulak nanti wahaha

Aku 'kan dah buat sebelum ni yang 11 things benda alah ni, so aku malas laa nak copy past rules dia pabenda semua. Aku just jawab soalan je lah yekk. Err, nasib baiklaahh soalannya lain-lain. Sekali lagi terimakasih tag! Serious, doe. Tak ade idea nak blog pasal apaaa zzzzzzzzzzzzz.

Ochin
Do you love me ? Harhar .
I don't know what to answer.

What is your full name ?
Fatin Athirah Azmi.

What is your nickname ?
Fifiey

Do you have mixed-blood ? What ?
Maybe, I don't know. Don't care. Mixed blood or not, taqwa is the key.

What is your dream ?
Last night's dream, you mean? xD

What is your boyfriend name ?
Do I have one? -,-

What is your hobby ?
Reading...

What is your ambition ?
Doctor!!

Do you have haters ?
Everyone does, right? Screw them. Haters gonna hate, right? ;D

What is your favorite subject ?
Mathematics.

Do you like my blog ?
YEA! It's cute.


Jas
name me 3 of your coolest friends.
'Ainul, Sofiah, Syafiqah.

Are you a freak? if yes, tell me why.
Yeah, 'cause I'm not like other girls xD

Who are your most favourite bloggers? Give me 5. Tag them.
Zack Zukhairi, The Other Khairul, CikEpal, Ryna Tri Asmara and * secret *.

Do you prefer Domokun or angrybirds?
Rilakkuma xD

You prefer vampires/werewolf
Vampires.

Give me 3 of your most favorite movies.
The Sorcerer's Apprentice, Twilight, Daybreakers.

Who is more handsome? Justin Bieber / Adam Levine?
Who's Adam Levine? -_-" Bieber, I think :D (he's gorgeous now! XD)

Do you adore my blog? If yes, how many times do you view mine in a day?
....don't know what to answer.

Are you grateful of being yourself?
Yes :)

how old are you getting marry?
Munir!!!!!!!!!!!!!! Tulong jawab jappp! XD

Is Kpop more cooler than English songs? tell me why.
No, English is cooler. I don't like Kpop.


My Twinnie Syu
What is your favourite country ?
Ireland

Which do you prefer , Kpop songs or Malay songs ?
Malay songs.

Do you like study ? Be honest :)
Hurm...when I have the mood? xD

Do you prefer Blackberry or Iphone or Samsung Galaxy Tab ?
Android? xD Galaxy tab.

How old are you when you're in love at first sight ?
Like, what is this question about pfffffffft. IDK xD

 If you open your ipad / handphone / youtube / playlist , what the first song that you will hear?
Secrets. I like Maddi Jane singing it :D

What are the characteristics of your future husband ?
Hehe... InsyaAllah. * I'm not answering this y'know? -,-

Who is your inspiration ?
The Prophet Muhammad s.a.w. :)

What you think about my blog ?
Nice! But I can't post my comments T^T

You like Twitter more or Facebook more ?
Facebook.

What is your motto ?
Be steady. Don't let emotions control you! You control them! :D

Tumblr_ltbenql9jl1qal38ao1_500_large

Hari ini Hari Deepavali kan. Aku ni dahlah orang Islam, Melayu pulak tu, manalah sambut xD Tapi sekolah aku ambik cuti esok. Dah ganti awal tahun hari tuh -_-" Pelik jugak, sekolah aku mana ada orang berbangsa India, agama lain lagiilah. Dah nama pun sekolah agama. Sekolah agama kat Malaysia ni mestilah agama Islam. Hmm, tapi masa sekolah mintak nak ganti cuti Tahun Baru Cina tak lulus plak. Macam macam..

Tapi ada pengumuman dekat Facebook, pelajar-pelajar yang rajin nak ke sekolah boleh datang esok, tapi tak rasmi-lah. Erk??? Memang aku tak datanglah xD Dah hari-hari biasa yang rasmi pun aku tak pergi, apatah lagi hari yang tak rasmi. Next week last week aku sekolah weeee ~ Form three jelah, form lain kompem kena pergi x]

Form five lagilah tak boleh cuti xD Tapi tak apa, diorang habis SPM nanti memang bertebaranlah mereka di atas muka bumi ni pergi cari kerja ke, tak pun duk rilek-rilek or buat apa-apa yang diorang suka. Study jauh sekali rasanya x] Pergi kelas memasak ke, kelas komputer ke hape ke pun best jugaak. Tak pun pergi KL tolong jaga anak saudara #terasa pulak xD


Sampai ke sudah aku tak ke KL. Ngehehe. Tapi aku tak kesah pun, novels yang aku nak dah di'order'. Lambat sampai pun, lambatlaa. Tapi yang pasti dekat Malaysia ni takde lagi novels tersebut -..-

I need another story. Something to get off my chest. My life is kinda boring. Need something that I can confess. - Secrets by One Republic -

Semalam tengok Nada Cinta #e'eleh budak ni kepoh je pasal Nada Cinta yang tak ada orang tengok tu xD Ahhh, Vito lagi! Ekeke. Cuma tak puas hati sket ah -,- Masa Cikgu Rajasa tu datang cakap, "TUNGGU!!!!!" sampai bergegar satu dewan tu, and then lepas umum yang Ricky jadi pelajar SMU Tunas Bangsa balik, lepas tu Ricky pergi peluk Nada depan orang ramai. APAKAHHH?????????????

Ini bukan kes jealous, jauh sekali nak jealous. Kan aku dah cakap aku dah bosan tengok Ricky. Vito

425.2bd.ls.101811_large
abaikan je gambar ni takda kena-mengena tapi korang perasan tak edward makin hensem dan baju dia ada darah sekarang ni

Rasa macam nak tukar pulak tajuk blog ni dari Fifieyy ♥ ke Fifieyy Payungg ♥ . kbai.

Google dah Block Domain Service CO.CC


Assalamualaikum and good evening (evening hape, dah midnight pun). Aku lambat post hari ini sebab tak ada idea. Aku bukan pergi sekolah pun. Biasalah, kalau pergi pun bukan boleh buat apa sangat. Kawan-kawan pun lari entah ke mana, so aku sorang-sorang jelaa. Daripada aku sorang-sorang kat sekolah, baik aku duduk rumah ni, at least Ummi dan Walid aku ada. Laptop pun tak ke mana xD

Yelah, dah orang lain semua join aktiviti masing-masing. Tinggallah aku seorang diri. Sedihhh -_-"

Tapi takpa ah, aku stay kat rumah je kan. Sedih pun tiada guna. Lebih baik aku layan Merlin ke hape ke, edit blog ni ke. Hmm, tak boleh layan Merlin sangat sebab latest episod dah tengok. Just tengok-tengok tumblr jelaa. Tau-tau jelah tumblr tu banyak gambar comell and funny. TEEHEE Tapi biasanya aku bukak Facebook je, main Baking Life ke ape. Kawan-kawan takda online, diorang gi sekolah -_-

Hah, cakap pasal tajuk entry ni kan...

klik gambar skettt

SOBS SOBS SOBS. Actually aku tak kisah pun masa aku tengok status FB Blogger ni. Tapi tetiba tadi aku buang domain co.cc tu untuk beberapa ketika, bila aku set kan balik dan buka blog aku balik aku tengok dah tak boleh! Dia keluar Error 404. Uwaaa, sobs sobs. Ke blog aku je camtu? Ke sebab aku pergi buang domain tu sekejap? Sobs sobs menangis tak berlagu laa wehhhhh. Kenapalaaa Google ni buat hal. Ngengada

#eh chop aku letak balik co.cc dan try view, dapat pulak kenapa nehhh bunuh kangg

Sesedap rasa sesuka hati je Google ni nak block segala benda alah ni. Mentang-mentanglah FREE kan. Orang nak merasa domain free sikit pun dah kecoh laa Mr Google ni. Nasib baik selama ni banyak jasa dia. Paham paham jelaa ramai bloggers kat dunia ni TEENAGERS bawah umur lagi dan tak mampu nak beli domains sendiri pfffft termasuklah aku :3

Kalau mintak ngan parents or penjaga pun belum tentu bagi sebab nanti mesti diorang akan cakap membazir lah apalah. Nak buat apa beli domain, bukan ada apa pun. Tapi alasan tu munasabah jugak, cuma...yelah, dah kita ni nama pun blogger kan, mestilah nak yang terbaekkkk untuk blog kita. Dapat fifiey.com pun dah cantekkk! Kalau ada fifiey.blogspot.com tak ke panjang sangat...

So lebih baiklah guna www.fifiey.co.cc sebab pendek kannn. Huahua.

Korang pun nak ke domain cam aku neh? Boleh je... No problem, cuma Google lah kot ada problem. Hhahahaa. Try korang pergi dekat BLOG INI. Korang search laa entry beliau yang lepas lepas. Tutorial tukar domain ke hape entah. Lupa plak aku. Thank you to 'Ainul sebab kasi link tuu dekat aku. Aku cepat-cepat je tukar. Takut orang ambik fifiey.co.cc neh :D

Seronok gila tengok kawan-kawan pergi lawatan ke KL baru-baru ni. Tengok kat Facebook. Haaahh, jeles tahap sawan. Lama tak pergi trip ngan kengkawan :')

Kbai nak main Baking Life.

So Agak-agak Aku ni Macam Ada Parental Love tak? HUAHUA

24.10.11

12887123271623_large

Olla and assalamualaikum Hari ini aku sangatlah rasa macam err err bahagia semacam jer sebab aku dapat jumpa boyfee aku berbakti kepada negara! YEAH, betullah, tak tipu tak tipu kalau aku tipu aku dosa kan kan kan? Actually kan, aku tak reti sangat nak tulis intro panjang-panjang ni, so kita teruskan dengan isi terus jelah, k? Dalam exam pun, bab-bab pendahuluan ni memang aku kurenggg. HAHAA

Kat sekolah aku, berbagai-bagai aktiviti yang sekolah buat untuk membuatkan para pelajar form three datang ke sekolah dengan penuh semangat dan kerajinan! #errr errrr walaupun pada hakikatnya aku pun malas nak ke sekolah -_-" Aktiviti-aktiviti ini dinamakan aktiviti Pasca PMR. Banyak jugaklaaa aktiviti menarik, tapi menarik ke tak ke, mari kita terjahh! #abaikan

So, pagi tadi nak dekat pukul 11 pagi cenggitu, kaunselor kumpul beberapa orang pelajar (asalnya nak kumpul seberapa banyak yang ada, tapi akhirnya dapat 12 je) untuk jadi tutors dekat sekolah rendah kat depan sekolah tu. Padahal hari itu ramai gilaa tulis nama, 30 orang. Dahlaa nama aku last sekali =_=" Tapi aku rasa yang pergi tadi pun ada yang tak tulis nama.
Sebab cikgu main ambik je yang mana ada tadi.

Yang sadis lagi berkrim, tutors lelaki memang tak ada langsung. So what to do? Pergi jelah.

Kiteorang pergi ajar budak-budak darjah enam memantapkan bacaan al-Quran diorang dan juga bacaan dalam solat. Walaupun tak sempat buat banyak-banyak, tapi sikit-sikit pun dah kira okay kan. Aku dapat empat orang budak (two boys two girls) yang gila kiutmiut serta sporting dan kelakarr xD Aku asyik nak gelak je dah diorang buat lawak je memanjang. Syafiqah lagi teruk keadaannya -_-"

Sebenarnya aku saja je tulis nama untuk jadi tutor tu, sebab sekolah depan tu tempat Kakak mengajar. So saja lerr nak kacau beliau HUAHUAHUA Niat dah salah kat situ.

Tapi over all, okaylaaa. Budak-budak tu happy-go-lucky je. Ada yang lelaki tu siap panggil aku "ustazah". Aku punyalah nak gelak time tu. And then after that, kawan dia yang perempuan tu cakap, "Hei, kakaklah, bukan ustazah.." Lepastu, si budak lelaki tu jawab, "Biarlahh!" dan aku pun cakap dengan dia, "Kak bukan ustazah, ni ustazah ni haaa..." aku pun tunjuk kat Sabrina xDDD

Heh, aku cuma pelik je, saiz budak-budak darjah enam sekarang ni tak macam budak darjah enam zaman aku darjah enam dulu. Faham takk? I mean, saiz diorang kecikkk sangat. Tak sesuai langsung dengan umur diorang 12 tahun. Seriously. Tak caya tanya Sabri-bri-bri-naaa! Beliau yang cakap dengan aku tadi, lepas tu aku membebel pasal sekolah rendah aku pulak (?)

10nytt5_large

Comeyy gilaa kut kartun kat atas tuu? HAHAA Yang purple tu sapa, Lancelot ke Gwaine? Serious cute TT.TT I wish I could do that, too. #apahal setiap post aku ada pasal Merlin, dah dah lah tu aku rasa kan kan kan Eh jap, tak ke besar sangat telinga si Merlin tu? Telinga dia memang besar kan? Ke tak? Eh apa aku cakap ni? AITHUSAAAAAAAAAAAAAAA 

Dah cakap pasal Merlin
Lagi aktiviti yang aku ikut serta ialah memanah, public speaking, memasak, mural dan BUAT BLOG untuk Unit Bimbingan dan Kaunseling SHAMS. Tapi nak dijadikan cerita buat blog ni berlaku kebodohan yang sebenarnya tidak perlu. Aku memang gerenti tak salahkan cikgu, tapi aku bengang sampai tahap aku nak nyanyi lagu Bengang, err, takdelah sangat.

Aku tulis nama untuk pertandingan buat blog tuh, 'Ainul dan Alya pun tulis. And then dah takde orang nak maksud. Pass dekat muslimin, sampai dekat aku balik kertas tu memang nama aku, 'Ainul dan Alya je. 'Ainul pun promote dekat Mister Dot Dot Dot and then Mr Dot Dot Dot tu cakap tak nak masuk dan Mr Tot Tot Tot pun tak nak masuk jugak. YEAYYYY

Kemudian, aku dan 'Ainul ni cari cikgu sana sini untuk tanya pasal buat blog ni. Tapi pada suatu hari, aku balik sekolah awal. Tetiba malam tu aku dapat tahu yang aku dan 'Ainul kena masuk pertandingan buat Facebook Unit Bimbingan dan Kaunseling SHAMS instead of buat blog. Sebab? Sebabnya Mr Dot Dot Dot dan Mr Tot Tot Tot dah ambik alih tempat kami untuk buat blog tu. Kami pun gembira YEAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Betapa sukanya rasa hati! Gembira gila. -_-"

So fine, kalau dah macam tu, aku tak nak masuk apa-apa lagi dah, Facebook UBKSHAMS ke... Haha, no, sorry, no thanks.
Aku boleh terima kalau dia dah tulis nama atas kertas yang diedarkan tu, dan diorang terpilih bukan aku, 'Ainul dan Alya. Aku boleh terima itu. Tapi kenapa masa 'Ainul tanya diorang cakap tak nak tup tup diorang pulak ambik tempat aku dan 'Ainul dan Alya?

Tapi takde guna jugak aku marah. Dah lepas pun. Aku saja je nak ekspres kat sini. Pendam sorang-sorang tak best gak. Nanti aku jadi saiko. Dah memang saiko pun dua tiga menjak ni. Tak sangka lepas PMR ni makin tensyen tahap tersangkut bendul kat pintu. Dah tu aku nak buat apa lagi? Terpaksa bersabar jelah dan undur diri dari apa-apa pertandingan yang berkaitan dengan TEKNOLOGI. Ouch, my heart aches.

Tumblr_ltev31hcah1r331teo1_500_large

And today, ada peristiwa yang menguji kesabaran aku lagi. HAIH!

Aku dah fed-up lah sebenarnya. Kau ingat aku ni boleh sabar sampai bila-bila ke? Sabar aku ada limit jugak woii sebab aku ni manusia macam engko ler sayang  Aku nak marah maki-hamun kat sini nanti engko dendam dengan aku pulak. Lagipun kalau aku maki-hamun engko, apa beza aku dan engko? Dan buat apa aku nak pergi buat dosa pergi kutuk engko kat sini? HAIYYYA.

sebabduluadakawanakutulispasaloranglainkatblogdialepastukauperasanpulaklepastukaudendamdengandiasampainakpecahsekolahtapiakhirnyatakadaapapunsajajenakbesarkanmasalahbiasalahhihi

Eh, marah bebeno post aku hari ni ye dak. Ini mesti kes cerita Nada Cinta yang terlalu bangangg tadi hang tau tak? Henpon pecah, nombor plate rosak, lepas tu nangis, "Barang buktinya udah nggak adaa..Wuuuu...Ricky aku cinta kamu tapi aku nggak bisa masukkan kamu ke sekolah lagiiii...wuuu Ricky!" Dahlah sebelum tu Vito ajak naik kereta tak nak sebab otak dah senget sangat kot -_-"

Dah tahu-tahu tempat tu kawasan musuh, pehal yang nak merayau-rayau lagi kat situ? Ikut jelah si Vito tu. Tak payah duk, "Aku udah banyak nyusahin kamu. Aku nggak mahu nanti terhutang budi sama kamu. Aku cinta sama Ricky aja kamu nggak usah gangguin kami dongggggg," eiii geramnya aku dengan si Nada ni. Si Vito pun lembab jugak sebenarnya.

After that Ricky duk jeles tapi katanya, "Aku nggak cinta kok sama Nada. Dia aja yang perasan. Aku nggak cinta, biarin dia. Dia mau ngapain kek, apa kek, bukan urusan sama aku. Dia mau keluar sama Vito kek, ya, itu urusan dia, nggak ada kena-mengena sama aku!" lepastu kaget tengok Vito dengan Nada makan sama-sama.
#lepas tu boleh pulak selamatkan Nada lepas tu cakap Nada ni hipokrit lah and then tinggalkan Nada pfffffft

Oketadiakujumpadialepastuakubuatderkdanbuatbuattaknampakthendia........................bai

Dah Berdekad Aku tak Kena Tag.

23.10.11

Tumblr_lk2crpj3je1qfi975o1_500_large

Assalamualaikum. Second post hari ni! #mentang-mentang pagi ni bangun awal Second post aku ni sebab nak buat tag dari beloved MunirKhayrin and Syamira. Serious, rasa macam zaman paleolitik dulu aku kena tag #wah pandainya awak berbohong Tak, takdelaa sampai zaman paleolitik. Zaman neolitik adalah kot. Erm, aku baru je lepas tengok cerita Barbie: Princess Charm School. Ngeee~ Lama gila kot tak tengok Barbie.


Thank you Khayrin for tagging ;)

VAMPIRE DA RULES
  • You must post these rules
  • Each person must post 11 things about themselves in their journal
  • Answer the questions the tagger set for you in their post
  • And create eleven new questions the people you tagged to answer (I have to skip this)
  • You have to choose 11 people to tag and link them on the post (this, too)
  • Go to their page and tell them you have tagged HIM / HER (skippo o'shea! xD)
  • No tag back!
  • No stuff in the tagging section about "YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS" YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST, WITH AL HONESTY) have tagged 11 people
11 things about me.
Tumblr_lievafilda1qbvxwmo1_400_large
 Reading is my passion
 I like blogging, yeah, like, A LOT xD
 A daydreamer
 Easily hurt but recover easily
 Love everyone who loves me
 Sensitive
 Merlin's xD
 I like hanging around with my besties
 I love teasing my friends
 Three things; simple, cuteness and interesting
 I...like pink?

Munir's questions.

 Have you ever dreamed 'bout your bias?
Who? Merlin? Maybe.. Syafiqah did xD

 What is your fav quote ?
TEEHEE 

 Jazz, Rock,Pop or Ballad songs?
None.

 Name one person that you remember now and why ?
Err err err. #error while processing

 Panda or Koala ? #random
Koala. Do you know that koala lives on a rhu tree? xD

 What is unique thing 'bout you?
I don't like Korea like most of the girls do?

 Do you like sports?
Yes!

 Black , White or Pink ? XD
What a question -_-" Pink.

 Do you like Spongebob Squarepants more or Patrick Starfish?
Spongebob Squarepants.

 What do you think 'bout my blog and me? XDDDDD
Cute and always crashes my Google Chrome? xD

 Online or watching television . Which one did you prefer more?
Onlineeee ♥

Khayrin's questions.

 How are you?
I am great, thank you 

 How many hours do you spend for blog? ( Including coding, blogwalking etc. )
You mean now? 12 hours a day, maybe? Or less. xD (it could get more y'know xD)

 Ultraman or Power Rangers? (LMAO..)
Go, go, Power Rangers! I haven't seen it for ages T^T One of my favourites when I was a young cute kid xD

 Do you like to eat Western kind of foods? If so, what kind of them?
Yes, I do. Usually chicken chop. Lass, what else do we have here, anyway? (I'm speaking like Jeb and Ben -,-)

 What do you think of people that don't have handphone?
They're great. They don't have to make themselves busy texting friends.

 Chocolate or sweets?
Chocolate.

 Do you like ice-cream?
A lot. Yea, yea. The answer is yes.

 Like to cook? If so, what do you usually cook?
Hmm... Biscuits?

 Do you like your current blog?
Sure, I do.

 Tiger or lion?
You got me. This question is the hardest for me. I can't choose. Tiger, I think.

 So, what you gonna do after answering my stupid questions?
Tagging my eleven blogger friends, I guess?

Syamira's questions.

 Do you have a boyfriend ?
No.

 Who is your bff ?
Munir xD

 Give any comment about my blog ?
Cute and simple.

 Pukul berapa anda selalu bangon pagi ?
School days; 5:45 a.m. Holidays/weekends; random.

 Anda suke pokok ape ?
Pokok rhu! xDDD

 Camera sony or canon ?
Delighting you always xD

 Where do you like to shop ?
MPH #lama tak pergi wuuu

 Suke duduk di rumah atau suke berjalan ?
Duduk rumah jee :D

Kdahtujebai!