Amboi mentang2 aku cakap dah berdekad tak kena tag xD

26.10.11


Assalamualaikum and hyy! Oh kerja aku sekarang kumpul tag kot -_-" Tapi aku tak tag orang lain sebab aku tahu dan sangat paham bloggers lain pun dah banyak kena tag. So, aku tukang buat tag jelaah. Thanks for tagging keyh! At least ada jugaklaaa something aku boleh post kan daripada duk melayan perasaan aku nih. Tak pasal-pasal emo pulak nanti wahaha

Aku 'kan dah buat sebelum ni yang 11 things benda alah ni, so aku malas laa nak copy past rules dia pabenda semua. Aku just jawab soalan je lah yekk. Err, nasib baiklaahh soalannya lain-lain. Sekali lagi terimakasih tag! Serious, doe. Tak ade idea nak blog pasal apaaa zzzzzzzzzzzzz.

Ochin
Do you love me ? Harhar .
I don't know what to answer.

What is your full name ?
Fatin Athirah Azmi.

What is your nickname ?
Fifiey

Do you have mixed-blood ? What ?
Maybe, I don't know. Don't care. Mixed blood or not, taqwa is the key.

What is your dream ?
Last night's dream, you mean? xD

What is your boyfriend name ?
Do I have one? -,-

What is your hobby ?
Reading...

What is your ambition ?
Doctor!!

Do you have haters ?
Everyone does, right? Screw them. Haters gonna hate, right? ;D

What is your favorite subject ?
Mathematics.

Do you like my blog ?
YEA! It's cute.


Jas
name me 3 of your coolest friends.
'Ainul, Sofiah, Syafiqah.

Are you a freak? if yes, tell me why.
Yeah, 'cause I'm not like other girls xD

Who are your most favourite bloggers? Give me 5. Tag them.
Zack Zukhairi, The Other Khairul, CikEpal, Ryna Tri Asmara and * secret *.

Do you prefer Domokun or angrybirds?
Rilakkuma xD

You prefer vampires/werewolf
Vampires.

Give me 3 of your most favorite movies.
The Sorcerer's Apprentice, Twilight, Daybreakers.

Who is more handsome? Justin Bieber / Adam Levine?
Who's Adam Levine? -_-" Bieber, I think :D (he's gorgeous now! XD)

Do you adore my blog? If yes, how many times do you view mine in a day?
....don't know what to answer.

Are you grateful of being yourself?
Yes :)

how old are you getting marry?
Munir!!!!!!!!!!!!!! Tulong jawab jappp! XD

Is Kpop more cooler than English songs? tell me why.
No, English is cooler. I don't like Kpop.


My Twinnie Syu
What is your favourite country ?
Ireland

Which do you prefer , Kpop songs or Malay songs ?
Malay songs.

Do you like study ? Be honest :)
Hurm...when I have the mood? xD

Do you prefer Blackberry or Iphone or Samsung Galaxy Tab ?
Android? xD Galaxy tab.

How old are you when you're in love at first sight ?
Like, what is this question about pfffffffft. IDK xD

 If you open your ipad / handphone / youtube / playlist , what the first song that you will hear?
Secrets. I like Maddi Jane singing it :D

What are the characteristics of your future husband ?
Hehe... InsyaAllah. * I'm not answering this y'know? -,-

Who is your inspiration ?
The Prophet Muhammad s.a.w. :)

What you think about my blog ?
Nice! But I can't post my comments T^T

You like Twitter more or Facebook more ?
Facebook.

What is your motto ?
Be steady. Don't let emotions control you! You control them! :D

Tumblr_ltbenql9jl1qal38ao1_500_large

Hari ini Hari Deepavali kan. Aku ni dahlah orang Islam, Melayu pulak tu, manalah sambut xD Tapi sekolah aku ambik cuti esok. Dah ganti awal tahun hari tuh -_-" Pelik jugak, sekolah aku mana ada orang berbangsa India, agama lain lagiilah. Dah nama pun sekolah agama. Sekolah agama kat Malaysia ni mestilah agama Islam. Hmm, tapi masa sekolah mintak nak ganti cuti Tahun Baru Cina tak lulus plak. Macam macam..

Tapi ada pengumuman dekat Facebook, pelajar-pelajar yang rajin nak ke sekolah boleh datang esok, tapi tak rasmi-lah. Erk??? Memang aku tak datanglah xD Dah hari-hari biasa yang rasmi pun aku tak pergi, apatah lagi hari yang tak rasmi. Next week last week aku sekolah weeee ~ Form three jelah, form lain kompem kena pergi x]

Form five lagilah tak boleh cuti xD Tapi tak apa, diorang habis SPM nanti memang bertebaranlah mereka di atas muka bumi ni pergi cari kerja ke, tak pun duk rilek-rilek or buat apa-apa yang diorang suka. Study jauh sekali rasanya x] Pergi kelas memasak ke, kelas komputer ke hape ke pun best jugaak. Tak pun pergi KL tolong jaga anak saudara #terasa pulak xD


Sampai ke sudah aku tak ke KL. Ngehehe. Tapi aku tak kesah pun, novels yang aku nak dah di'order'. Lambat sampai pun, lambatlaa. Tapi yang pasti dekat Malaysia ni takde lagi novels tersebut -..-

I need another story. Something to get off my chest. My life is kinda boring. Need something that I can confess. - Secrets by One Republic -

Semalam tengok Nada Cinta #e'eleh budak ni kepoh je pasal Nada Cinta yang tak ada orang tengok tu xD Ahhh, Vito lagi! Ekeke. Cuma tak puas hati sket ah -,- Masa Cikgu Rajasa tu datang cakap, "TUNGGU!!!!!" sampai bergegar satu dewan tu, and then lepas umum yang Ricky jadi pelajar SMU Tunas Bangsa balik, lepas tu Ricky pergi peluk Nada depan orang ramai. APAKAHHH?????????????

Ini bukan kes jealous, jauh sekali nak jealous. Kan aku dah cakap aku dah bosan tengok Ricky. Vito

425.2bd.ls.101811_large
abaikan je gambar ni takda kena-mengena tapi korang perasan tak edward makin hensem dan baju dia ada darah sekarang ni

Rasa macam nak tukar pulak tajuk blog ni dari Fifieyy ♥ ke Fifieyy Payungg ♥ . kbai.
Post a Comment