Laparlaaa plak tetengah malam buta ni =..=

28.10.11

Pizza_destaque_large

Assalamualaikum, yokk yokk wuuhuu! #pehal budak ni kian lama kian tak keruan -,- Eh eh makanan apa kat atas tuh? Nak cakap macam telur, takde kuningnyaaaa. Pancake kot. Ahaks. Tapi apa-apapun aku tetap lapar sekarang ni. Aku makan nasi sekali je hari ini, bukan diet, aku dah start tabiat 'holiday dah start' aku. Ada jugak nama tu. Hiahiahia #suka pesen baru macam cowboy je Aku makan pizza dua slice yang kecik bertoet T^T

Tabiat 'holiday dah start' aku ialah baca novel. AYOK!!!! Fifi dah start baca novel, so nothing can stop her-lah. Novel yang diorder belum sampai, so kita baca jelah novel yang sedia ada ye tak?? Buat apa Kakngah beli tujuh novel Harry Potter hanya untuk disimpan di library rumah aku ni saja? Daripada aku tunggu novel yang tak sampai-sampai lagi tu, baiklerr baca Harry Potter. Best pun best :D

Aku dah habiskan dah Harry Potter and The Philosopher's Stone (Book #1) hari ini xD

Baru je start baca tengah hari tadi. Ngehngehngeh. Sikit je pages dia, 200+ so in one day dah boleh habiskan. Kakngah cakap English dia susah, kenapa aku baca biasa je?! Susah lagi Twilight, The Mortal Instruments and blablabla??? Kfine, maybe yang dimaksudkan Kakngah novel yang seterusnya kot. Tapi serious Harry Potter cute dalam buku, sweet gitu! Tapi in real life pun comel x]

At first I was hating Hermione Granger y'know?????
Tapi bila dia dah kawan ngan Harry and Ron, suka laaa HIHI

Tumblr_llx4arl2gj1qcsrbao1_500_large

YEAYYY I'm in Ravenclaw!!! Huahuahua. I would never be with Gryffindor or Hufflepuff or Slytherin :3 Just Ravenclaw, 'kay? Lainlaaa kalau dia tukar Hufflepuff tu dari Gwen ke Lancelot. Tak pun Gryffindor tu Sir Leon! Ngehngehngeh. Slytherin? Never! Sebab dalam buku HP, rumah Slytherin memang kejam sket. Tapi aku tak boleh nak elaklah kat sekolah aku rumah Hijau dan Slytherin hijau -_________-"

AH MERLIN RAVENCLAW JADI AKU PUN RAVENCLAW!
#tetiba je, orang lain mesti nak jadi Gryffindor teehee

Tumblr_ltnhqnzo1c1qencpdo1_500_large

Hi, Harry! I adore you, but, seriously, you aren't as cute as Merlin and you're not Merlin. Sorry.
Hey, Daniel Radcliffe. I know you're a great actor and everybody thinks you're sweet and handsome and hot. But, sorry, I'm still a Morgan. Colin Morgan is cuter than you.


#tapi pehal aku tengok gambar Harry masa ni macam err err macam Vito? xD

Serious tadi tengok Vito sangat sweet. Tak caya tanya Didi a.k.a Dodo. Cameraman pulak pergi zoom in perrghhhh lagi cair laaa cheese atas pizza yang aku tengah makan masa tu. Haha. Lepas tu Ricky dengan Nada terpegang tangan alaa macam tak biasa adegan macam tu lepas tu slow motion dan pegang tangan selama patploh hari and then awkward moments lepas tu blushing awwww -_-"

Ok, last!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tumblr_lt4mt3tht81qd962oo1_500_large

NGAHAHAHAHAHA
Post a Comment