Reunion Darjah Enam Bulan 12 ni.

14.10.11


Assalamualaikum. Hari ini aku nak cerita pasal ayah aku, yang aku panggil Walid. Oh oh, kat Malaysia ni banyak panggilan untuk ayah. Antaranya termasuklah;
  • Daddy
  • Abi
  • Ayah
  • Baba
  • Abah
  • Bapak
Bukan cerita apa sangat pun, nak cerita details tu tak-lah, jangan bongkar biodata ayah aku seluruhnya dekat blog ni pulak. Yang pasti Daddy I ni baik, kalau tak baik takkanlah aku boleh hidup aman damai macam sekarang ni. Daddy I mencurahkan seluruh kasih sayangnya kepada anak-anak beliau, dan juga isteri beliau iaitu Mommy I. Aww aww gittew #eww bakpe gedik semacam ni -,-

Yang punya reunion sebenarnya Walid aku-lah. Yep, reunion STANDARD SIX beliau.
Korang bayangkan, umur masing-masing dah 63 tahun, tiba-tiba ada reunion T_T

Masa Walid aku cakap beliau ada reunion Standard Six, otak aku macam jammed sekejap, cuba transfer S-T-A-N-D-A-R-D S-I-X tu. Standard six, darjah enam kan? Tertahan nafas untuk seketika. After that aku pun exhale dan rasa nak gelak xD

Aku pun cerita-lah dekat kawan-kawan kat sekolah, at first semua muka macam memikir-mikirkan apa yang aku cakap tu betul ke tak, and then diorang gelak.

Komen aku: Kalau form six tu boleh laa tahan tapi Walid aku mana masuk form six -,-

Tumblr_lp3g4xmhdb1qam6r1o1_500_large

Aku ingat nak purchase book dekat Amazon.com je. Sebab kat MPH tak ada keluar lagi The Power of Six, Bloodlines, Angel Fire, Silence. Yang ada pun cuma Passion. Takkanlah aku nak beli satu aje -,- Bukan Fifi namanyaaaaa. Hahaha. Kalau aku tak ada novel untuk dibaca, aku nak buat apa kat rumah ni? Kalau pergi sekolah tak ada novel, nak buat apa jugaak?

Aku semangat nak pergi sekolah. Duduk rumah bukan ada apa pun. Hari pertama tu okey lagi lepas gian online dari pagi hingga malam -,- Tapi dah kalau hari kedua pun sama, hari ketiga memanglah naik muak. KFINE

Serius hari ini aku boring duduk rumah. Semalam pun dah boring. Blog ni kan dah siap upgrade sikit dan edit mana-mana yang patut. Lepas ni aku nak edit section about me aku sebab aku nak buat sesuatu. MUAHAHA #derrrrrrrrrrrrr macamlah ada orang baca blog ni booo

Cakap pasal BOO, baru-baru ni aku, Nad Ali dan Fakhira tengah buat kerja cop sijil, aku sebut, "Boo.." lalu siapa entah balas, "Ade pulak Casper kat sini,". Aku pun gelak overdose. Dan lepas tu kiteorang terlalu suka-suki sebab nama-nama yang ada atas sijil tu. Semua kami komen, dan gelak akhirnya. Ada jugak sijil yang tak cukup syarat -,-


Tak kira! Tak kira! Nak pi sekolah jugak! BOSAN DI RUMAH >.<
Post a Comment