Contest : Blog Ter-comel

9.11.11

Assalamualaikum and a very good evening! Of course evening, kalau aku cakap morning nanti korang cakap aku buang tebiat -_-" Jadi, pada hari yang berbahagia serta suasana yang indah dan hujan pada petang tadi di daerah Kuala Terengganu (daerah-daerah lain serta kawasan yang sewaktu dengannya aku tak tahu cerita la plak), my twinnie #yang telah lama aku tinggalkan sebab aku malas online sorry sis ;D telah tag aku join contest ni.

Alah Fifiey eksenn laaa tu blog dia lawa. Mentang-mentang laa header baru tukar (thanks Kak Nadd!). Itulaa doodle yang aku menang untuk giveaway dari belog nadhirah. Tetiba mintak singa seekor -_-" Actually permintaan aku adalah antara singa or tiger. Kak Nadd pilih singa sebab kalau buat harimau nanti susah buat belang-belang dia, kan? HAHA #eleh cakap orang, dia lagiilah tak reti pfft -,-

The Amazing Race Asia Rules
- Make one entry with the title Contest : Blog Ter-comel and put the banner up there in the entry.
- Tag at least three friends
- Done making the entry? Post your entry link to this entry {{{CLICK HERE}}}
- You can follow or unfollow Fatisya's blog
- If the contestants are below 30, the contest will be cancelled automatically
(This contest starts on 7/11/2011 until 19/11/2011)

So I'm gonna tag my honey bunch sugar plum;
'Ainul Munirah Pumpkin
Nur Athirah Rotten Orange
Alya Aqilah Video Mania

Good luck! PEACE.

{{{just finished watching rant on lagu cinta by matluthfi90 on Youtube}}}
Post a Comment