Err err err haii?? Haii hai? Hai-O? xD

Cedric_diggory_large
WHERE HAVE YOU BEEN, FIFIEY?
- Cedric Diggory

Assalamualaikum and hey you over there? Err, marahnyerr Cedric Diggory? Sorry sorry, saya tau saya tak update lama dan Mr Diggory mesti rasa frust kan sebab bila Mr Diggory bukak blog saya teramatlah tak update selama beberapa hari sahaja. Cuma lain lah sikit sebab biasanya saya update hari-hari. Ahhh, janganlah terlalu marah! Please, Hufflepuff Power Puff Girls! xD

Okay okay aku bukan hape tak hapdet blog ni, sibuk baca Harry Potter! So far dah berjaya habiskan empat buku, now working on the fifth book. And minggu ni memang busy body dengan gerai ria yang tak berapa nak beria-ria tu. Bengang jugak aku, itu sebab aku wat dek je and rilek-rilek baca Harry Potter sambil orang lain berjual-jualan. Bos besar xD

Korang baca tajuk entry ni memang tak ada kena-mengena pun. Saja je, aku memang sengkip sket dengan si Hai-O tu. Bukan apa, nama dia HAIRUDDIN OMAR (hoh, betul oh eje!!) lepas tu kononnn laaa buat Hai-O! And aku dislike him bukan sebab dia sumbat gol bagi memenangkan Negeri Sembilan, tak terlintas pun yang tu (aku tak tau pun dia yang buat gol, tak perasan xD).

Tapi apa-apapun, I terima je kekalahan Terengganu. Dah memang adat bertanding kan... Okay aku tahu ni statement orang kalah, so what?? Dah memang macam tu kann? Kalau asyik Terengganu je menang nanti korang pandang serong pulak kat Terengganu. Even Manchester United pun kalah 1-6 dengan Manchester City? What's with all the fuss, meh? Albus Dumbledore yang Voldemort takut tu pun boleh dibunuh oleh Severus Snape? #spoiler xD


ARGHHHHHHHHHHHHHHH, cute gilaaaaa Cedric Diggory (dengan kata lain Robert Pattinson sangat comel okeee time ni).

Tumblr_logm5s5xji1qany46o1_500_large

KAN KAN KAN??!! xD Innocent gila muka, macam Merlin -_-" Merahnya pipi aww (???) Dan sangat berlainan dengan Edward Cullen * suara garau * because he sparkles....? But still, I'm still with Ravenclaw. I hate Cho Changggg! Gelenyaiii doeee, mula-mula nak dekat Cedricccccccc sebab encemmmm, lepas tu Cedric mati nak ngorat Harry lak. Duh.

Ginny pun sebenarnya gataii gak, fourth year dah setat menggelenyaii dengan siapa entah. Hermione, Ron ngan Harry takde pun! Yelaa, Viktor Krum jelaa suka kat Herm-own-ninny xD Haiyaaa, kenapalahh Harry suka dekat girls yang gataiii niihhh xD Suka jela dekat Hermione tu apa susahh? Oh, nanti Ron nak campak celah mana pulak kann...Ok, ok...Aku faham xD

K ah chow! Ada tugas esok. Jamuan akhir tahun form three. Yeah, bit.

Tumblr_lt81itcise1qmomemo1_500_large
FIFIEY! HOW COULD YOU! CEDRIC DIED WAITING FOR YOU TO UPDATE YOUR BLOG!
- Harry Potter

Comments

  1. cedric diggory ni siapa? kehkeh!

    sorry kalau komen bawah ni takde kaitan :
    doodle utk GA Belog nadhirah tu nad dah sent ke email awak. tapi ada error, message tu tak boleh sent. ada email lain tak utk nad sent doodle tu?

    ni link entri nad , boleh tengok doodle tu,
    http://spotlight-sukasuki.blogspot.com/2011/11/doodle-pemenang-ga-belog-nadhirah.html

    ReplyDelete
  2. ehh. siyes igt edward cullen.. edward tok die ke???

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .

Followers