Giveaway by Aida Shafiena and Fasihah Latiff


Assalamualaikum. So today I'm gonna do something. Aku actually malas nak buat giveaway, contest pabenda semua nih. Tapi bila difikirkan balik, macam, kalau tak masuk kang blog ni usang jadi buruk. Dan kalau tak buat nanti orang yang menge'tag' berkecil hati aku tak tauu #of course la tahu -,- Kali ini aku di'tagged' oleh twinnie aku (masih berstatus twin walau telah lama tidak contact xD).

Syuhada, sorry tak buat the previous tag. I'm sooo busy...body xD

Giveaway ni dibuat oleh Miss Aida Shafiena and Fasihah Latiff. Aku pun baru kenal and first time bukak blog diorang. Sorang pink, sorang lagi warna warni pelangi. Hello new friends! Nice to 'meet' ya. TEEHEE

DA RULES
- Wajib follow blog Aida Shafiena dan Fasihah Latiff
- You must be a Malaysian blogger
- Contest akan terbatal jika kurang 15 orang yang menyertainya
- Make an entry entitled ; Giveaway by Aida Shafiena and Fasihah Latiff
- Letak banner kat atas dalam entry dan linkkan Aida Shafiena and Fasihah Latiff
- Tag two people or more. No less than two okayyyy
- Like fan pages OR follow the sponsors' blogs
- Masukkan link entry GA ke ruangan comment Aida atau Fasihah, either one okay ; as for me, it's gonna be Aida
TARIKH TUTUP 21 DISEMBER 2011
Then, kena online pada 23 DISEMBER jam 9 MALAM untuk pengumuman pemenang. Awesome! GOOD LUCK ALL!

Hadiah-hadiah menarik menanti!

Nak tag these people (orang biasa tapi minus Alya kbai);
MunirahAthirahMaisarah

RAH RAH RAH ! xD

Sekilas tentang hadiah-hadiahnyaa,





 1 Necklace and  2 Ring
 Sponsor from WoshieruHolic Closet


Topup RM10 and HP Case by Aida Shafiena

1 Tudung Bawal,5 Shawl and 1 Set Penanda buku dari Fasihah Latiff
1 Shawl Sateen Hana Tajima by Shawls Ayucinta
1x Coklat Paraline by Zalifa Ahmad
1 Contact Lens By Hazuka Momoko
1 shawl and dress from Annis
2x Pixxler and 1 shawl by PeekABooWardrobe
2x Awesome Doodle by Wani Mellow
1 Cardigan By Syazana Aqila
2x Shawl By Floralvintage Shawls
1x feather necklace by The Sister Project
3x Necklace OR Ring OR Anting2(randomly By Robot Ishi
20x Brooch and 10 Hijab Pins By Wafico Shawl
2x Contact Lens By NifshaLens House
Hehe. Aku copy paste jer ni dari blog Aida. Aku suka bookmark tu :D

Kakti mesti suka sebab hadiah dia best best. Novel takde laaa, sweetie plum. TEEHEE

Best of all,
I LIKE PUMPKINS * suara garau *

HARRY POTTERRRRR 

Comments

  1. Fiey! Hadiah dia menarik gila! Tapi malas nak join! Huwaaa~ Takpelah, time kasih bebanyak ye tag. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .

Followers